Benidorm adequa el primer anell de les graderies de l'auditori Julio Iglesias

0
0
Benidorm adequa el primer anell de les graderies de l'auditori Julio Iglesias
Benidorm adequa el primer anell de les graderies de l'auditori Julio Iglesias

Davant la falta de vegetació i l'estat irregular del ferm es pavimentarà amb formigó

L'Ajuntament de Benidorm està adequant el primer anell de les graderies de l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera, el situat més a prop del cercle central i el que presenta un estat més deteriorat. L'actuació s'ha iniciat esta setmana i estarà finalitzada abans del 22 d'octubre, data en la qual hi ha programat un esdeveniment fester a l'auditori.

Els regidors d'Escena Urbana i Festes, José Ramón González de Zárate i Jesús Carrobles, han explicat que des de fa temps este tram de graderia manca de vegetació el que ha contribuït al fet que el ferm de terra siga cada vegada més irregular i comporte un risc per als usuaris del parc i per als assistents als diferents esdeveniments i actes que se celebren a l'auditori.

De Zárate ha assenyalat que "els tècnics desaconsellaven replantar la zona". Per això s'ha optat per pavimentar este anell de graderies amb formigó imprés i polit al qual se li donarà un tractament en verd.

A més, es rebaixarà el pendent de tot este tram de graderia i s'ha demolit l'estructura de formigó situada en uns dels extrems, que es remunta als anys del Festival de la Cançó i que s'emprava per a la col·locació de càmeres de televisió.

L'edil d'Escena Urbana ha assenyalat que esta estructura s'ha retirat "per seguretat, ja que havíem detectat, i així també se'ns va traslladar des de Creu Roja i Protecció Civil, que en este punt s'havien produït caigudes en actes nocturns celebrats a l'auditori perquè sense llum la gent no percebia la presència d'esta estructura a diferent altura".