5.280 alumnes d'Infantil i Primària inicien el curs escolar a Benidorm

S'ha incorporat una aula nova per a xiquets de 4 anys d'Educació Infantil en el Vasco Núñez de Balboa
0
0
Maite Moreno, José Eduardo Bolívar i Toni Pérez hui en el centre escolar.
Maite Moreno, José Eduardo Bolívar i Toni Pérez hui en el centre escolar.

De "total i absoluta normalitat". Així ha definit la regidora d'Educació, Maite Moreno, l'inici del curs escolar 2019/2020 en els centres d'ensenyament obligatori de Benidorm.

Aspectes que preocupaven en la Regidoria com el transport escolar "no han tingut cap incidència –ha assenyalat Moreno-. Les obres en alguns trams del recorregut, com Juan Fuster Zaragoza o l'Ametlla de Mar, no han suposat cap problema".

Durant tot el matí, els tècnics municipals han mantingut el contacte amb els centres. La responsable de l'àrea, s'ha traslladat al CEIP Vasco Núñez de Balboa amb l'alcalde, Toni Pérez, per a comprovar els avanços en les obres d'adequació que allí s'executen. Tots dos han recorregut les instal·lacions al costat del director del centre, José Eduardo Bolívar. Este centre presenta també una novetat en el curs recentment iniciat: una nova aula per a xiquets d'Infantil de 4 anys.

Són 5.280 els alumnes d'Educació Infantil i Primària que hui han acudit a les classes a Benidorm. Respecte a Secundària l'edil ha precisat que encara no es poden donar dades definitives "perquè encara no han sigut certificats pels centres, que ho faran al llarg d'esta setmana". Maite Moreno sí que ha aclarit que Benidorm ha oferit un total de 305 aules, "216 d'Infantil i Primària i 89 d'Educació Secundària Obligatòria (ESO)".