EL TIEMPO EN BENIDORM AHORA

24

18:24 PM

HORA BENIDORM

11ºC

Cubierto con lluvia

NE 15km/h

DIRECCION Y VELOCIDAD DEL VIENTO

100%

PROBABILIDAD DE PRECIPITACION

NUESTROS PORTALES

CIUDADANO

Información para vivir en la ciudad

COMUNICACIÓN

Prensa, Radio y TV

FILM OFFICE

Oficina de rodajes

SMART CITY

Indicadores de nuestro destino

FONDOS FEDER

Actuaciones cofinanciadas por la UE

ELIGE TUS PREFERENCIAS

SELECCIONA UNA LENGUA PARA ESTE ORDENADOR O DISPOSITIVO

Current size: 100%

AJUSTA EL TAMAÑO DE LETRA
AJUSTA EL TAMAÑO DEL CONTRASTE

Els veïns de l'Horta i les entitats festeres ofrenen a la Mare de Déu del Roser

06 Octubre 2018
Els veïns de l'Horta i les entitats festeres ofrenen a la Mare de Déu del Roser

L'ofrena de flors a la verge del Roser ha reunit esta vesprada en l'Ermita de Sanç a més de tres-centes persones, entre veïns de l'Horta i entitats festeres, que han arribat en romeria des del trinquet fins a la mateixa ermita per a rendir tribut a la Mare de Déu del Roser.

Al costat dels veïns de l'horta, han ofrenat les seues flors per este ordre els membres de la Cavalcada de Reis de l'Ermita, la Comissió de Sant Isidre, la Comissió de Sant Antoni, l'Associació de Penyes Verge del Sofratge, les dames i reines de les Festes Majors Patronals al costat del president de la comissió, els fadrins i fadrines d'honor 2018, la Comissió de la Mare de Déu del Roser, la pregonera Ana Llorca Pérez i la presidenta de la comissió, Isabel Pérez Esteban. Tot seguit han ofrenat les autoritats amb l'alcalde de Benidorm al capdavant, Toni Pérez; l'edil de Festes, Jesús Carrobles; i diversos edils de la corporació, que han arribat acompanyats del rector de l'ermita.

Des de fa 78 anys s'ofrena a la Mare de Déu del Roser en l'Ermita, en un acte proper i emotiu en el qual els veïns de l'horta reten homenatge a la seua verge. Una tradició que en realitat es remunta més de dos-cents anys arrere, però que complix 78 anys amb l'actual imatge.