EL TIEMPO EN BENIDORM AHORA

28

13:11 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poco nuboso

NE 10km/h

DIRECCION Y VELOCIDAD DEL VIENTO

0%

PROBABILIDAD DE PRECIPITACION

NUESTROS PORTALES

CIUDADANO

Información para vivir en la ciudad

COMUNICACIÓN

Prensa, Radio y TV

FILM OFFICE

Oficina de rodajes

SMART CITY

Indicadores de nuestro destino

FONDOS EUROPEOS

Actuaciones cofinanciadas por la UE

ELIGE TUS PREFERENCIAS

SELECCIONA UNA LENGUA PARA ESTE ORDENADOR O DISPOSITIVO

Current size: 100%

AJUSTA EL TAMAÑO DE LETRA
AJUSTA EL TAMAÑO DEL CONTRASTE

Benidorm reafirma la seua aposta pel turisme esportiu

04 Septiembre 2017
Benidorm reafirma la seua aposta pel turisme esportiu

Benidorm ha participat durant este cap de setmana en l'Eurobike 2017, fira de ciclisme més gran i antiga d'Europa que com cada any té lloc en la ciutat alpina de Friedrichshafen, Alemanya.

Visit Benidorm ha comptat amb un estand de la mà d'AVT i sota la marca paraigua de Turespaña gràcies al com, ha pogut mostrar no solament al públic alemany, sinó també a italians, suïssos i austríacs, l'oferta associada tant al cicloturisme com al ciclisme en general (i-bike, mtb, equips professionals, etc.) destacant principalment les rutes associades a entorns naturals que envolten Benidorm i que qualsevol que visite la ciutat pot iniciar.

Donada la naturalesa del mercat germà, mostren molt interés per aspectes com la seguretat, gastronomia, naturalesa, cultura, i allotjament i empreses especialitzats, coses de les quals Benidorm pot presumir.

De la mateixa manera s'han iniciat contactes per a futures accions amb influencers tant en ciclisme com en esports a l'aire lliure (trail running, hiking, Nordic walking, etc.). Esta ha aprofitat l'oportunitat per a explicar el treball que s'està desenvolupant tant en este camp com en uns altres (golf, lgbtq, salut) als tècnics de l'Oficina Espanyola de Turisme a Munic amb la intenció que tinguen en compte a Benidorm per a futurs viatges de familiarització i premsa especialitzada.

Benidorm s'acomiada d'este esdeveniment que a més ha sigut la seua última edició per la qual hi ha hagut un repunt de destinacions i públic amb més de 71.000 visitants, consolidant la seua aposta pel mercat alemany i d'influència.