EL TIEMPO EN BENIDORM AHORA

25

06:33 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCION Y VELOCIDAD DEL VIENTO

%

PROBABILIDAD DE PRECIPITACION

NUESTROS PORTALES

CIUDADANO

Información para vivir en la ciudad

COMUNICACIÓN

Prensa, Radio y TV

FILM OFFICE

Oficina de rodajes

SMART CITY

Indicadores de nuestro destino

FONDOS FEDER

Actuaciones cofinanciadas por la UE

ELIGE TUS PREFERENCIAS

SELECCIONA UNA LENGUA PARA ESTE ORDENADOR O DISPOSITIVO

Current size: 100%

AJUSTA EL TAMAÑO DE LETRA
AJUSTA EL TAMAÑO DEL CONTRASTE

En esta fase es determinarà el grau de compliment del pla i l'abast de les accions executades

Benidorm obté una subvenció de Diputació per a l'avaluació final del II Pla Municipal d'Igualtat de Gènere

17 Septiembre 2021
II Plan Municipal de Igualdad de Género.
II Plan Municipal de Igualdad de Género.

L'Ajuntament de Benidorm ha obtingut una subvenció de la Diputació d'Alacant per a l'avaluació final del II Pla Municipal d'Igualtat de Gènere. Així ho ha traslladat hui l'edil de l'àrea, Ángela Zaragozí, que ha explicat que "en esta fase s'analitzarà i valorar el resultat i abast que ha tingut este pla, aprovat en ple el març de 2016".

Zaragozí ha aclarit que "inicialment el pla es va concebre per al període 2016-2020. No obstant això, la irrupció de la pandèmia va alterar el calendari previst, demorant l'avaluació de totes les accions realitzades i obligant a flexibilitzar els terminis d'execució de les quals estaven pendents en aqueix moment". D'ací, que "es prorrogara el pla fins a l'aprovació del nou document".

Segons ha detallat la regidora, "la fase d'avaluació ve marcada per la mateixa Llei i és justament la que abordarem ara a través d'esta subvenció concedida per la Diputació i que ascendix a 1.492,36 euros".

Eixa avaluació "ens permetrà valorar la implementació del pla vigent, reunint evidències que indiquen què s'ha fet i fins a quin punt s'han aconseguit els objectius previstos; així com conéixer l'impacte que les mesures desplegades han tingut". "Es tracta, per tant, d'una informació clau a l'hora de prendre decisions de cara a la redacció del qual serà l'III Pla Municipal d'Igualtat de Gènere, formulant proposades de millora respecte al vigent", ha agregat.

Dins del projecte d'avaluació, es realitzaran entrevistes amb els responsables de cada àrea implicada. Amb estes entrevistes i tota la informació recollida s'elaboraran documents per àrea, es valorarà l'impacte social i es farà una anàlisi de dades quantitativa i qualitatiu. A partir d'ací redactarà l'informe final i es determinaran propostes de millora.