EL TIEMPO EN BENIDORM AHORA

16

20:30 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Muy nuboso

N 10km/h

DIRECCION Y VELOCIDAD DEL VIENTO

10%

PROBABILIDAD DE PRECIPITACION

NUESTROS PORTALES

CIUDADANO

Información para vivir en la ciudad

COMUNICACIÓN

Prensa, Radio y TV

FILM OFFICE

Oficina de rodajes

SMART CITY

Indicadores de nuestro destino

FONDOS FEDER

Actuaciones cofinanciadas por la UE

ELIGE TUS PREFERENCIAS

SELECCIONA UNA LENGUA PARA ESTE ORDENADOR O DISPOSITIVO

Current size: 100%

AJUSTA EL TAMAÑO DE LETRA
AJUSTA EL TAMAÑO DEL CONTRASTE

Esta nit actuarà Niña Pastori de la mà del Benidorm Music & Emotion

Alba Reche presenta 'La pequeña semilla' en el Julio Iglesias

28 Agosto 2021
Alba Reche en el Julio Iglesias.
Alba Reche en el Julio Iglesias.

La intèrpret il·licitana, Alba Reche, ha presentat esta nit, a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera, el seu últim treball: 'La poequeña semilla', actuació emmarcada en la seua gira 'La pequeña tour' que ha fet parada a la ciutat dins del Benidorm Music & Emotion.

El concert, organitzat amb la col·laboració de la Regidoria de Festivals i Esdeveniments que dirigix Jesús Carrobles, ha reunit centenars d'incondicionals de la ex-Operación Triunfo alacantina, públic majoritàriament femení, que va gaudir del seu nou treball i de peces seleccionades del seu anterior disc, 'Quimera'.

Com és habitual en la intèrpret, va usar el gènere femení en el constant diàleg que va mantindre amb el respectable que va gaudir d'una cuidada posada en escena i dels temes que han ajudat a pujar a Reche als primers llocs en streams en plataformes com Spotify o Apple Music. En el Julio Iglesias van sonar 'Aura', 'Medusa' o 'Moonlight', entre altres èxits satisfent les expectatives de les persones que s'havien reunit front l'escenari.

El concert, com és preceptiu, s'ha celebrat seguint les estrictes mesures de seguretat anti COVID-19 establides per les autoritats sanitàries, amb l'objectiu de garantir als assistents una agradable i segura experiència.

Esta nit, també dins del Benidorm Music & Emotion, el Julio Iglesias albergarà una esperada actuació per als amants del flamenc, l'estrela de San Fernando, Niña Pastori.