SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El BM Benidorm s'aferra a la permanència després de véncer el Liberbank Ciutat Encantada per 24-19

11 març 2017
El BM Benidorm se aferra a la permanencia tras vencer al Liberbank C.Encantada por 24-19

L'Handbol Benidorm va véncer esta vesprada en el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm al Liberbank Ciutat Encantada per 24-19 i manté el somni d'aconseguir la permanència.

La primera part va estar molt igualada durant els primers quinze minuts en els quals cap de tots dos equips aconseguia desenganxar-se en el marcador amb grans encerts per part de tots dos porters. L'equip local entrenat per Zupo Equisoain va aconseguir posar-se 8-5 en el marcador en el min.23 el que va portar l'optimisme a l'afició que veia possible aconseguir la victòria davant un dur rival. L'equip de Lidio Jiménez amb tres penals consecutius transformats per l'argentí Pablo Vainstein retornava l'empat a 10 al marcador. En l'última jugada l'equip conqués aconseguia anotar i marxar amb avantatge als vestuaris, 10-11.

Però l'equip benidormer, sabedor de què s'està jugant, va engegar el segon període amb molta més intensitat que el rival i a poc a poc va anar incrementant bretxa al partit, sense deixar reaccionar al rival, que es va mostrar impotent i sense poder de reacció veient com el cuer aconseguia les regnes del partit i amb 21-16, mancant deu minuts, va deixar el partit vist per a sentència amb una gran actuació del porter Mijuskovic que va mantenir la porteria a zero en quinze minuts amb encertades intervencions. En l'aspecte anotador Guillermo Cabirol (6) i Emilio Esteban (4) van ser els màxims anotadors.

Han jugat pel BM Benidorm Mijuskovic, Pablo Simonet (3), Emilio Esteban (4), Carlos Grau (1), Eloy González (1), David Cuartero (3) i David Jiménez. També van jugar Esteban Salines (3), Victor Saez (1), Guillermo Cabirol (6) i Ander Torrico (2).

El marcador cada cinc minuts va ser 1-2, 3-3, 4-4, 7-5, 10-8 i 10-11. En el segon període 13-12, 15-14, 18-16, 21-16, 21-16 i 24-19.