EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

11:30 AM

HORA BENIDORM

31ºC

Cel clar

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament concedirà 4 premis per import total de 5.000 euros, als quals se suma un nou guardó del Rotary Club Benidorm dotat amb 2.000 euros

Ocupació llança una nova edició del concurs que premia les millors idees emprenedores

22 abril 2022
Concurso Ideas Emprendedoras.

Les propostes podran presentar-se telemàticament en la Seu Electrònica fins al 31 de maig.

Després de dos anys sense convocar-se a causa de la pandèmia, la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local represa el Concurs d'Idees Emprenedores, a través del qual es premien "els millors projectes empresarials viables que ajuden a dinamitzar i diversificar el teixit productiu de Benidorm", segons ha explicat l'edil de l'àrea, Mónica Gómez, que ha incidit en què "esta iniciativa contribuïx a promoure la cultura emprenedora i a presentar l'autoocupació com una opció viable d'inserció laboral".

La regidora ha destacat que "com en edicions anteriors, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local compte per a este concurs amb el suport d'entitats empresarials i institucions compromeses amb l'emprenedoria com el Rotary Club Benidorm, l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI-Elx), l'Associació de Dones Empresàries de la Marina Baixa (MEMBA), i JOVEMPA-Marina Baixa".

Gómez ha detallat que "les bases d'esta edició, la número 16, ja han sigut aprovades per la Junta de Govern Local i publicades hui mateix en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), la qual cosa posa en marxa el calendari de presentació de propostes".

Així, les persones o grups interessats podran presentar la seua proposta des de demà dissabte, 23 d'abril, fins al pròxim 31 de maig de manera telemàtica en la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://sede.benidorm.org), a través de l'apartat de Registre General. Tal com establixen les bases, disponibles en el Tauler d'anuncis de la mateixa Seu, només podrà presentar-se un projecte per persona física o jurídica.

Totes les propostes seran valorades en una primera fase per a comprovar que complixen els requisits establits en les bases.

En una segona fase, el jurat avaluarà cadascun dels projectes, valorant els següents criteris: innovació, viabilitat econòmica, viabilitat tècnica, coneixement del mercat potencial i desenvolupament de l'activitat a Benidorm. Els projectes presentats per persones empadronades a Benidorm comptaran amb una puntuació d'inici en esta fase, igual que els grups en els quals almenys la meitat dels seus integrants complisquen el requisit de l'empadronament.

En la tercera i última fase, les idees seleccionades seran exposades davant el jurat, que valorarà tant la presentació com l'originalitat del projecte.

En esta edició del Concurs, l'Ajuntament ha previst concedir dos premis i dos accèssits per un import total de 5.000 euros. Concretament, la millor idea empresarial obtindrà un premi de 2.500 euros; mentre que es preveu un 2n premi valorat en 1.500 euros, així com dos accèssits de 500 euros per al projecte amb major responsabilitat social i amb major promoció turística, respectivament. A més, qualsevol dels dos primers premis tindrà l'opció de poder posar-se en marxa en l'Espai Coworking de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local. Així mateix, la idea guanyadora tindrà un any gratuït com a associat a Jovempa; i els projectes guanyadors prestats per dones, a MEMBA.

A estos premis se suma un guardó de nova creació, Premi 'Batiste Fuster', concedit pel Rotary Club Benidorm, dotat de 2.000 euros. Este premi recaurà sobre el projecte que millor contemple els aspectes d'accessibilitat, solidaritat, qualitat, sostenibilitat, innovació i creativitat.

Gómez ha indicat que "este Concurs reforça una de les grans línies d'actuació de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Benidorm: el suport a les persones emprenedores que volen posar en marxa una idea empresarial a la ciutat".

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Mónica Gómez
Audio file