EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

02:40 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez destaca que l'objectiu és oferir les millors platges possibles i la màxima seguretat en la situació actual

Més de 5.000 persones van gaudir el primer dia de les platges de Benidorm

16 juny 2020
Más de 5.000 personas disfrutaron el primer día de las playas de Benidorm

Carlos Mazón, visita Benidorm per a donar suport i reconéixer la gestió de platges i la implicació de tota la província per a aconseguir el màxim de Banderes Blaves

A mig dia de hui ha girat visita a Benidorm el president de la Diputació, Carlos Mazón. L'alcalde Toni Pérez li esperava al Parc d'Elx i junts han realitzat un recorregut sobre la Platja de Ponent on han intercanviat opinions i informació sobre el procés de platges i la reactivació turística de la província.

Toni Pérez ha agraït la visita l'endemà de l'obertura de les platges per a parlar de turisme i "poder traslladar la imatge d'un destí més segur, amb platges més segures i per a tots" traslladant la certesa als qui ens visiten que "tindran un lloc per a gaudir amb plenitud". Per a això, va recordar l'alcalde de Benidorm, "s'ha elaborat un Pla de gestió integral" que modula tota l'activitat en funció de com ho permet la normativa.

Es tracta, va insistir l'alcalde, d'una planificació "modulable i versàtil que anirà desescalant-se amb el temps" i que li permet a Benidorm a les seues platges "tindre la llibertat que et respecten en la teua distància física", atesa la singularitat que "les platges de Benidorm no tenen comparació, ni en demanda ni en ús".

L'objectiu, va destacar Pérez, és "traslladar la certesa que el resident i el turista, amb restriccions en el seu entorn més pròxim, poden gaudir de la platja de Benidorm amb platges segures i serveis preparats".

Per part seua, Carlos Mazón, va manifestar el "suport, reconeixement i suport a l'Ajuntament de Benidorm i les seues accions per a la volta a la normalitat en les platges, assenyalant que, a més, a la província s'han fet els deures i que "som la província amb més banderes blaves d'Espanya" i Benidorm lluïx tres d'elles, a les seues platges de Llevant, Ponent i Mal Pas.

Mazón va explicar que "este estiu serà molt diferent i implicarà alguns canvis" que són necessaris per a "conformar la seguretat en platges accessible, platges amb banderes blaves i platges segures", que ens ajudaran a "traslladar un missatge de confiança als mercats", pensant ja en evolucions positives per a la segona meitat de l'estiu.

Finalment, el president de la Diputació "va agrair a la gent de Benidorm l'esforç d'adaptació a la nova realitat".

Va ser llavors quan l'alcalde de Benidorm va assenyalar el balanç del primer dia de la nova realitat: "cinc mil persones en el primer dia de platja, un cinqué de la capacitat total de l'operatiu dissenyat; és un bon balanç inicial".

Va reconéixer que el de Benidorm és un sistema "recentment implantat i molt lluny del funcionament de fa tan sols cent dies, que han creat ganes de platja". Va qualificar l'experiència de "molt bona" i va assenyalar que "es millorarà el procés; que serà canviant en funció de les normatives".

Va destacar l'important operatiu "que exigix recursos". I en aqueix sentit va assenyalar "60 socorristes, acomodadors, llavapeus en funcionament, platges accessibles i complexitat normativa", recalcant que Benidorm treballa "modulant per a oferir garanties, higiene i neteja" al mateix temps que reiterava com a "positiu" el balanç del primer dia.

A preguntes dels Mitjans, va destacar que "a les platges hi ha prop de mil hamaques menys que fa tres mesos" i que "continuarem modulant la situació en funció de la demanda després d'analitzar la situació a cada moment". Benidorm treballa, va dir Toni Pérez, "per a oferir les millors possibilitats en platges en una situació com la que travessem i que anirem transitant en un procés que atendrà millores"