Equip Professional

La Regidoria de Disseny i Imatge té un equip de professionals que cobrix tot l'espectre de branques del disseny, des de la decoració fins a la creació web, passant per l'elaboració d'imatge corporativa o l'escena urbana. Els seus components en l'actualitat són Alejandro Guijarro Carbonell, en la part creativa, i Javier Muro González, encarregat de l'àrea administrativa.

CREATIVITAT

Alejandro Guijarro Carbonell. Coordinador del Departament. Decorador Municipal.

Funcionari de carrera des de 1974 i Diplomat per l'Escola d'Arts i Oficis d'Alacant. Amb gran experiència en la branca de decoració i interiorisme i especialista en arquitectura efímera, és creador dels estands de Benidorm en Fitur des de 1984, fira en la qual ha rebut nombrosos premis al millor estand. Entre la seua abundant obra es troba la creació de les oficines de turisme de Martínez Alejos, Av. Europa, Racó de l'Oix, així com el quiosc de la plaça Triangular, el de l'ONCE, la decoració de la biblioteca municipal i, per descomptat, el logotip turístic de Benidorm.

ADMINISTRACIÓ

Javier Muro González Funcionari de carrera des de 1990. Realitza les tasques pròpies de l'àrea d'administració a més de gestionar les demandes de treball que entren en la regidoria i repartir-les entre l'equip creatiu. També té la important labor de digitalitzar i classificar l'arxiu del departament des de la seua creació en 1986.

Persones que han treballat anteriorment en D+I

Francisco Ramón Pérez Aranda (2010-2015)
Llicenciat per la Universitat d'Alacant. Títol Superior de Turisme de la UA. Àmplia experiència en maquetació de premsa, disseny gràfic i elaboració web. Format per al treball en entorn mac i pc, domina un gran nombre de programes de disseny tals com QuarkXpress, Photoshop, Illustrator, InDesign, CorelDraw, DreamWeaver, Acrobat... També ha tingut l'oportunitat de dissenyar el cartell de les Festes Majors patronals l'any 2006 i entre les seues aficions es troba la fotografia i tot el relacionat amb les noves tecnologies. Treballa en l'àrea de Disseny i Imatge des de 2010 i és l'administrador d'esta pàgina web. www.franperez.com

Isabel García Pérez (2009-2013) Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i especialitzada en disseny gràfic i il•lustració, va guanyar el concurs del cartell anunciador de Festes Patronals 2007. També té en el seu haver-hi un Màster en disseny web i programació, al costat de nombrosos seminaris de tipografia, il•lustració, disseny de producte, a més d'estar cursant actualment el Màster d'Especialista universitari en Disseny Creatiu. Domina els programes d'Adobe Creative Suite en els entorns de pc i mac i ha treballat en la Regidoria des de 2009 fins a 2013. www.isabelgarciadesign.com

Miguel Espinosa Zaragoza (Fins a 2015) Funcionari de carrera des de 1981 i Llicenciat en Belles arts per la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Ha participat en nombroses exposicions com a artista, jurat i comissari, a més de dominar la pintura, el dibuix, el gravat i l'escultura. En dos ocasions ha realitzat el disseny per al Cartell de les Festes Majors Patronals i és el creador de la imatge corporativa de l'Ajuntament de Benidorm entre unes altres.

Et va resultar útil?

  • SI
    50% encontró este contenido útil
  • NO
    50%