Benidorm planteja una ‘app’ per a fomentar el contacte entre el veïnat i l'associacionisme

0
0

El tècnic ha explicat que esta iniciativa s'emmarca dins del Pla de Foment i Millora de l'Associacionisme, que l'Ajuntament ha de desenvolupar segons el Reglament de Participació Ciutadana en què ja estan treballant.

Quan ha acabat el Consell Veïnal, la regidora de Participació Ciutadana, Mª Jesús Pinto, ha detallat que esta aplicació estaria disponible per a dispositius mòbils, tablets i ordinadors, seria gratuïta per als usuaris.

Entre altres funcions, tindria la de “facilitar la connexió còmoda dels ciutadans amb els seus representants veïnals”, possibilitar “el contacte permanent entre els propis membres de les entitats”, i facilitar informació oficial com ara bans, incidències o activitats del Consell Veïinal i les associacions. A més, disposaria de fòrums de debat per a recollir l'opinió i suggèrencies ciutadanes sobre els temes que es plantegen, i per a abordar les problemàtiques dels diferents barris.

Pinto ha assegurat que els tràmits per a posar en marxa esta ‘app’ estan “molt avançats” i ja ha passat per Comissió Informativa, per tant, en les pròximes setmanes podrem conéixer més detalls.

L'alcalde i president del Consell Veïnal, Toni Pérez, ha indicat que esta proposta “recolza l'aposta clara d'este Govern local per la participació ciutadana i per complir amb el que marca el reglament que aprovà l'Ajuntament fa ja anys”. “Hi ha voluntat política –ha manifestat-. Ho hem demostrat recentment fent els primers pressupostos participatius reals, i ho demostrem també ara impulsant les primeres accions del Pla de Foment i Millora de l'Associacionisme”.