Nadals solidaris del moviment veïnal de Benidorm

0
0

Les regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana i les associacions de veïns de Foietes Colònia Madrid, Virgen de la Almudena i Mont Benidorm han presentat la II Jornada Solidària Xiquets Barri de Foietes que tindrà lloc el pròxim dia 27 de desembre, a partir de les 17 h. en el poliesportiu Guillermo Amor per a ajudar els més menuts de les famílies necessitades del barri.

A l'acte de presentació han acudit les regidores de Benestar Social i de Participació Ciutadana, Ángela Llorca i Mª Jesús Pinto, respectivament, i amb Carolina Cutillas, Lorenzo Álvarez, representants del moviment veïnal en la Colònia Madrid i Teresa Garrido, de l'Associació Mont Benidorm de la Cala.

Mª Jesús Pinto, responsable de l'àrea de Participació Ciutadana, ha sol·licitat la col·laboració dels benidormers “perquè aporten aliments que no caduquen, joguets i tot allò que creguen que puga ajudar a esta causa solidària” i ha fet palés l'alegria perquè iniciatives d'este calibre permeten a la nostra ciutat viure estes dates tan senyalades d'una manera molt especial. L'edil de Benestar Social Ángela Llorca, reiterà la invitació a acudir als actes del dia 27, en “esta segona edició de la Jornada Solidària” i ha recordat que en la participació de l'any passat va viure “una cosa molt divertida, molt animada”. També insistí que tots els ciutadans tenen una oportunitat excepcional de “col·laborar” amb els xiquets més necessitats del barri.

Els representants del moviment veïnal coincidiren en la importància de la realització d'iniciatives socials com esta que unixen el moviment associatiu amb empreses del barri. Lorenzo Álvarez destacà la participació i posà d'exemple a José Carrillo e Hijos “que aporta directament un palet de 1.000 kg. d'aliments”. Destacà també la col·laboració de l'associació de comerciants, Aico, que correrà amb els gastos de la xocolatada i de les pancartes.

Carolina Cutillas ha fet menció especial a la donació de samarretes i equips de part dels clubs i associacions esportives com el Club Handbol Benidorm, el Club Foietes de Futbol o el Benidorm Femení. Estes peces, ha dit la representant dels veïns, seran sortejades com els “pernils, tortells de reis, etc.” en la rifa solidària. Els números per a participar en el sorteig s'entregaran “a canvi de cada aliment que duga cada persona”, puntualitzà.

En esta jornada, els xiquets de les famílies més desprotegides seran els autèntics protagonistes de la festa. Hi haurà animació, música en directe, una gran xocolatada i un espectacular fi de festa amenitzat amb l'actuació dels Dakota Beach.