Les obres del parc públic, situat al costat de les cases socials de la Cala, començaran durant els mesos de tardor.

0
0

De Zárate ha recordat que este projecte s'ha inclòs immediatament en el pressupost municipal de 2015, després que l'Associació de veïns Montbernidorm presentara una esmena, amb 93.350 euros pressupostats.

Segons ha explicat l'edil, el projecte ja està en el departament de Contractació i contempla “posar enllumenat i un jardí de tipo mediterrani”, que anirà “acompanyat de zones de gimnàs biosaludable i de jocs infantils”.

“Al mateix temps, farem una zona d'aparcament”, ha afegit, després de recordar que en l'actualitat existeixen “moltes queixes veïnals” per l'estat en el qual es troba el solar situat entre els carrers de l'Actor Luis Prendes, Pajares i Secretari municipal Juan Antonio Baldoví, on a més s'han produït robatoris en els vehicles que hi aparquen.

De Zárate ha assenyalat que tots estos problemes es solucionaran amb el nou parc, que s'espera que estiga acabat “abans de final d'any”.

El regidor de Parcs i Jardins ha indicat que “la idea no és rebaixar el preu d'adjudicació, sinó que les empreses aporten millores al projecte”, com l'asfaltat de la zona d'aparcament o la instal·lació de més jocs infantils o de més màquines biosaludables.