Jesulín d'Ubrique, que torna a torejar, estarà este estiu en la Plaça de Bous de Benidorm.

0
0

La plaça de bous benidormera acollirà un Gran Festival Taurí, a partir de les 22'30 hores, en el qual el torero torejarà amb al matador de Benidorm Fran Moreno. Les entrades costaran a partir de 20 euros.

Jesús Carrobles ha manifestat que este esdeveniment “generarà una important expectació” i el que es pretén amb el festival i la completa programació que s'ha confeccionat és “dinamitzar la plaça de bous perquè tinga de nou l'esplendor de temps passats”.

A més, s'uniran altres actes que començaran el pròxim divendres 17 de juliol amb les vaquetes de la prestigiosa ramaderia La Paloma. A continuació, el 24 de juliol, un espectacle de Freestyle, en el qual actuaran els millors pilots d'Espanya com Loco Miralles (campió d'Europa), Edgar Torro (campió d'Europa), Jorge Bravo (campió d'Espanya), Richard Piedras (campió d'Espanya de Pit Bike amb Backflip) i Charro (especialista en acrobàcies en quad). El 14 d'agost tindrà lloc un espectacle eqüestre fusionat amb flamenc denominat ‘L'art d'Andalusia a cavall’ de Carmelo Cuevas, que va ser finalista en el programa de televisió ‘Tú sí que vales’. El 21 d'agost la Plaça de Bous de Benidorm acollirà una funció de retalladors de primer nivell en què actuarà el grup ‘Pasión Alicantina’. Finalment, el 28 d'agost es celebraran vaquetes a càrrec de la ramaderia La Paloma, que finalitzaran la programació.

Tots els actes es celebraran divendres a partir de les 22'30 hores i, segons ha indicat Alberto García, tindran preus populars.