Neteja Viària treballa a ple rendiment perquè la ciutat tinga el millor aspecte en els dies de més visitants

0
0

El regidor ha destacat, sobretot, el pla especial de neteja que s'està emprenent en les zones de major trànsit peatonal i que “està mantenint una òptima imatge dels nostres carrers, tal i com es mereix una ciutat turística com Benidorm”. “A tots ens agradaria fer molt més, però degut al pla d'ajustament estem molt limitats i, amb els recursos existents, el resultat crec que és òptim”, ha indicat Martínez, que ha recordat les retallades d'un 25% en el pressupost a què obliga el pla d'austeritat.

L'edil ha recordat també que de cara a este estiu s'ha reforçat tant el servici d'arreplega de residus com el de neteja. Així, sobre la neteja amb mitjans d'aigua, s'han incrementat les accions amb un pla especial que recorre la zona de la Cala, la zona alta del passeig de Ponent, la zona Centr i el racó de l'Oix, amb una especial atenció en les zones de major afluència de persones. “Estem utilitzant hidros i camions cisterna per a garantir una major qualitat en la neteja”, ha informat Martínez.

A banda dels mitjans tècnics, també s'han incrementat els humans durant estos mesos d'estiu amb 51 operaris més.

Per una altra banda, Martínez ha recalcat la importància que té la col·laboració ciutadana de cara a mantindre la ciutat neta. En este sentit, ha tornat a fer una crida a la ciutadania per tal que facen un correcte ús de les papereres (no abocant-hi bosses de brossa) i perquè respecten els horaris de tarure la brossa a partir de les 21 hores i sempre tancant bé la bossa. Igualment, l'edil ha incidit en que s'arrepleguen els excrements de les mascotes i en que el servici de recollida de coses usades està disponible a diari, telefonant al 96 585 51 16 per a avisar de en quin punt de la ciutat es poden traure els béns usats.