La Xtrem Running es correrà a Benidorm el 18 d'agost

Abans de l'eixida hi haurà un concurs de disfresses
0
0
La Xtrem Running es correrà a Benidorm el 18 d'agost
La Xtrem Running es correrà a Benidorm el 18 d'agost

El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, ha presentat este matí la tercera edició de la 'Xtrem Running' que es correrà el dissabte, 18 d'agost, en els limítrofs de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor de Benidorm. Es tracta d'una prova que conjuga esport i diversió, organitzada per la Regidoria d'Esports amb la col·laboració del Grup Brotons.

Cabrillo ha anunciat que hi haurà dos modalitats de carrera: adults i xiquets —la Kids Run—. Els majors trobaran una vintena d'obstacles com bassals de fang, trinxeres, túnels, parets verticals, muntanyes de rodes, teranyines. "Proves —ha destacat Arturo Cabrillo— dissenyades perquè els participants puguen demostrar totes les seues habilitats".

L'edil d'Esports ha recordat que la 'Xtrem Running' és "una carrera d'obstacles on la diversió està per sobre de tot" i ha posat l'accent en l'esforç que realitza l'Ajuntament perquè "es consolide en el calendari anual de proves esportives", que cada any atrau a més aficionats al turisme esportiu.

En representació del Grup Brotons, José Antonio Brotons, ha assenyalat que els esportistes es toparan amb fang, aigua, un canó d'escuma i zones amb filats que deuran superar reptant. Brotons ha revelat que ja s'han inscrit al voltant de 200 persones, entre les quals hi haurà tres comiats de solter: "dos de xiques i una de xics". Per al promotor, l'objectiu final d'este tipus d'esdeveniments esportius és fomentar el turisme esportiu. "Intentem —ha subratllat— que la gent es quede ací. Que consumisca, que sope, que mengen tapes" i que al final l'esforç de l'organització revertisca en la ciutat de Benidorm, "la número u del turisme en este país".

Les proves començaran a les 19.00 hores amb la Kids Run en tres modalitats: fins a 6 anys, amb 300 m de recorregut; de 7 a 9 anys, de 500; i de 10 a 12, amb 1.000. L'eixida de la prova d'adults tindrà lloc a les 20.00 hores i recorrerà una distància de 3.000 m. L'organització anima als participants a acudir disfressats i ha puntualitzat que les disfresses més vistoses seran premiades abans de l'eixida.