La Vela Lleugera obri el primer cap de setmana del Nadal Nàutic de Benidorm

La participació aconseguix als 350 regatistes en una competició que ja suma 44 edicions
0
0
La Vela Lleugera obri el primer cap de setmana del Nadal Nàutic de Benidorm
La Vela Lleugera obri el primer cap de setmana del Nadal Nàutic de Benidorm

El Club Nàutic de Benidorm, en col·laboració amb la Regidoria d'Esports i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, celebrarà per 44 any consecutiu el seu Nadal Nàutic que es disputaran en la Badia de Benidorm este cap de setmana vinent, els dies 16 i 17 de desembre i el gener de 2018, el dissabte 13 i el diumenge 14.

El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, ha presentat este matí l'esdeveniment al costat de Jaume Samper, president del Club Nàutic, i al coordinador esportiu de la prova, Rafael Madaleno. Cabrillo ha assenyalat que este cap de setmana vinent es disputaran "les regates de Vela Lleugera amb embarcacions 420, Làser Estàndard, Làser Radial Olímpic i Làser 4.7 com a protagonistes" i que gener tindran lloc les de Vela Infantil.

L'edil ha recordat que estes regates són unes "de les més antigues que se celebren en el calendari" i que s'han disputat "durant 44 edicions ininterrompudament". Arturo Cabrillo també ha precisat que "puntuaran per a la confecció dels equips que representaran a la Comunitat Valenciana en les competicions nacionals". Respecte a la participació en la prova, el responsable municipal d'Esports, ha anunciat que s'espera l'assistència de 350 regatistes vinguts de "tots els clubs de la Comunitat Valenciana, i de les federacions murciana, catalana, balear i madrilenya".

Per la seua banda, Jaime Samper ha desitjat "a regatistes i acompanyants una molt bona estada" a Benidorm i ha puntualitzat que els esportistes "no vénen sols". La majoria acudixen "acompanyats dels seus pares" i calcula que visitaran la ciutat amb motiu d'esta competició un miler de persones. Samper també ha animat a tots els veïns a "apuntar-se a la balconada del Castell" per a gaudir eixos dies de l'espectacle de les regates.

El coordinador de la prova, Rafael Madaleno, ha incidit que el Nadal Nàutic de Benidorm és una prova que "agrada molt als pares" perquè "el camp de regates està pròxim a la badia i al club". A més, el mar sol estar en calma el que els proporciona tranquil·litat i confiança.

El programa d'activitats d'este cap de setmana pròxim començarà a les 9.30 del matí amb l'obertura de l'oficina de regates. L'horari d'inici de les proves (sempre depenent de l'estat de la mar) es preveu al migdia del dissabte i a les 11.00 del matí del diumenge. El lliurament de trofeus, quan concloga la competició, al voltant de les 16.30 de la vesprada.