Veïns i comerciants de Ponent i La Cala s'interessen pels detalls de la urbanització del sector PP 2/1 Ponent

Els treballs podrien començar en quatre mesos si se superen els tràmits administratius previs
0
0
Un moment de la reunió mantinguda amb veïns i comerciants
Un moment de la reunió mantinguda amb veïns i comerciants

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, s'ha reunit hui amb veïns i comerciants de Ponent i La Cala per a informar-los com van a realitzar-se i en què van a consistir els treballs d'urbanització del sector Pla Parcial 2/1 Ponent que unirà les avingudes de Vicente Pérez Devesa i Armada Espanyola.

Toni Pérez ha assenyalat que el conveni signat per l'Ajuntament amb l'agent urbanitzador del sector permetrà el desenvolupament del sector que compta amb una superfície de 131.200 metres quadrats, el 61,50% dels quals serà destinat a zones verdes (19.024 m2), equipament públic (24.928 m2) i a vials i aparcaments (36.736 m2). Es construirà un aparcament de 453 places a pocs metres de la platja a les quals caldrà sumar 131 més en els nous vials i 106 de la nova safata comercial de l'Avinguda Vicente Pérez Devesa.

El Pla Parcial 2/1 Ponent també ha previst destinar al voltant de 45.000 m2 a sòl residencial.

L'alcalde també ha informat als veïns que l'agent urbanitzador realitzarà una aportació al patrimoni municipal d'al voltant de tres milions d'euros que es destinaran a obres d'interès social en el sector. D'entre les obres previstes, a més dels estacionaments anunciats, destaca una per a evitar l'acumulació d'aigua en una parcel·la d'aproximadament 25.000 m2 o la construcció de l'Avinguda del Moralet.

D'altra banda, les obres connectaran la zona a urbanitzar amb la del Pla Parcial El Murtal II, a través de la Unitat d'Actuació 1 Ponent, atès que l'agent urbanitzador en tots dos projectes és el mateix i ja ha realitzat eixos treballs. Està previst que les actuacions comencen en uns quatre mesos, després de superar tot el tràmit administratiu previ