La V Regata de Lliga SUMA arriba este diumenge a la Badia de Benidorm

Se celebra el VII Trofeu Mare de Déu del Sofratge amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la COVID-19
0
0
La V Regata de Lliga SUMA arriba este diumenge a la badia de Benidorm
La V Regata de Lliga SUMA arriba este diumenge a la badia de Benidorm

Diumenge que ve 11 d'abril se celebrarà en aigües de la badia de Benidorm la V Regata de la Lliga SUMA, banc fix (VII Trofeu Mare de Déu del Sofratge).

L'esdeveniment està organitzat pel Club Nàutic de Benidorm i la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm. La competició es desenvoluparà a partir de les 9.00 hores.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros ha presentat este matí la prova juntament amb el president del Club Nàutic de Benidorm Jaime Samper. Cebreros ha destacat la importància de continuar celebrant esta prova: "ja consolidada en el calendari nàutic cada any i que en esta ocasió els aficionats podran seguir durant tot el matí des de Castell de Benidorm per a evitar aglomeracions, mantenint les distàncies de seguretat".

Més de 60 equips amb un total de 540 esportistes vinguts de 12 clubs de tota la Comunitat Valenciana, en les categories cadet, juvenil, absolut i veterans (masculí i femení), es donaran cita per a competir en les aigües de la badia benidormeraper a aconseguir l'anhelat podi en la modalitat de Llaüt Mediterrani.

El Club Nàutic Benidorm rema com a local en esta ocasió participant amb quatre equips: Veterà femení i masculí i Absoluts masculí i femení.

Les distàncies a disputar seran de 700 metres per a les categories cadets i veterans, amb una virada, i de 1.400 metres en categoria juvenil i absoluta, amb 3 virades.

La jornada es preveu assolellada i amb vents del sud-oest, d'uns 8 nusos d'intensitat, que faran que es tracte d'una prova difícil, per l'estat de la mar, plena d'emoció.

Des de l'organització s'ha destacat que s'aplicaran de manera estricta totes les mesures de seguretat i prevenció davant la Covid-19; habilitant punts de desinfecció en les entrades i eixides, i sent obligatori l'ús de màscares. Se seguirà un estricte protocol per al lliurament de trofeus assignant-se una hora de lliurament per a cada categoria amb una separació interpersonal d'1,5 metres.