EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

07:20 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Últims dies per a acollir-se al programa 'Nadal Entranyable'

19 novembre 2018
Últimos días para acogerse al programa ‘Navidades Entrañables’

En uns dies finalitza el termini per a acollir-se al programa 'Nadal Entranyable' de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que cerca que les persones majors que viuen soles passen aqueixes dates en companyia, en un ambient familiar i festiu. L'adscripció al programa, que és totalment gratuït, pot sol·licitar-se fins divendres que ve, 23 de novembre, a través de la Regidoria de Benestar Social en el Centre Social La Torreta —en el carrer Ciudad Real, 6, o en el telèfon 96 680 30 33—.

Des de la Regidoria que dirigix Ángela Llorca han explicat que el programa preveu per a estes persones una estada de cinc dies i quatre nits (del 23 al 27 de desembre) en un hotel d'alguna localitat de la província d'Alacant, on podran gaudir d'activitats culturals i recreatives.

En 'Nadal Entranyable' hi poden participar persones que visquen soles i que no tinguen possibilitat de reunir-se amb amics o familiars; que siguen majors de 65 anys, o ben majors de 60 amb la condició de pensionistes; i que siguen residents a la Comunitat Valenciana. A més de l'allotjament i la manutenció en règim de pensió completa, el programa inclou fins als establiments hotelers, el sopar especial de la Nit de Nadal i el menjar de Nadal.