Torna per Nadal a Benidorm la campanya solidària de l'Associació Soci Cultural de la Policia Local

Fins al 24 de desembre es recolliran els productes que arribaran a les famílies necessitades a través de Càritas
0
0
Torna per Nadal a Benidorm la campanya solidària de l'Associació Soci Cultural de la Policia Local
Torna per Nadal a Benidorm la campanya solidària de l'Associació Soci Cultural de la Policia Local

A partir de hui i fins al 24 de desembre, l'Associació Soci Cultural de la Policia Local de Benidorm posarà en marxa la seua tradicional Campanya Solidària de Nadal que enguany arriba condicionada per la crisi sanitària que viu el país.

L'Associació, en col·laboració amb la Regidoria de Seguretat Ciutadana, recollirà enguany productes de neteja i neteja personal, en comptes de joguets com en anys anteriors, amb l'objectiu d'"ajudar a les famílies de Benidorm que més el necessiten", ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez. Amb esta iniciativa, els policies locals pretenen "agrair tots els aplaudiments" rebuts durant el confinament i "retornar-los de la manera més solidària".

Enguany, l'Associació proposa als ciutadans la recollida de tota mena de productes de neteja i higiene personal com a xampús, gels de bany, sabons, líquids de fregar, desinfectants, bolquers, compreses, etc. "Béns de primera necessitat –apunta el portaveu Rafael Urbano– que són els que més precisen en estos moments les famílies necessitades de Benidorm" afectades per la crisi provocada per la Covid-19.

L'Associació Soci Cultural de la Policia Local invertirà els beneficis de la venda de loteria de Nadal i donacions dels seus membres en l'adquisició d'estos productes. Al seu torn, seran distribuïts posteriorment entre les famílies mancades de recursos a través de Càritas.

Les persones que desitgen col·laborar a esta finalitat altruista, poden adquirir gènere de neteja o neteja personal en qualsevol comerç de la ciutat i portar-los a la Reguarda de la Policia Local al carrer Grècia; o al lloc de control, situat en els baixos de l'Ajuntament. Per a facilitar el repartiment, els promotors suggerixen, d'altra banda, l'adquisició d'envasos no industrials.