Toni Pérez rep la selecció d'handbol d'Emirats Àrabs Units

0
0
ToToni Pérez rep la selecció d'handbol d'Emirats Àrabs Units
ToToni Pérez rep la selecció d'handbol d'Emirats Àrabs Units

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, acompanyat de la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha rebut este matí a la Selecció nacional d'handbol dels Emirats Àrabs Units que ha triat Benidorm per a la seua preparació de l'Asian Cup que se celebrarà del 16 al 27 de gener a Kuwait. La delegació l'encapçalava el vicepresident de la Federació dels Emirats, Mohamed Sherif.

Zupo Equisoaín, extècnic de l'Handbol Benidorm i seleccionador nacional, va triar la nostra ciutat per a esta fase preparatòria del torneig asiàtic que propiciarà quatre places per als Jocs Olímpics.

El combinat dels emirats és a Benidorm des de dilluns passat dia 30 de desembre i romandrà entrenant en el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm fins al dimecres dia 8 de gener, disputant partits amb equips de la Universitat d'Alacant i Sant Joan, atés que els equips de la Lliga Asobal tenen vacances per l'aturada de lliga. El dijous dia 9 tornaran a Abu Dhabi.

Sherif ha destacat les identitats turístiques i arquitectòniques entre Benidorm i Abu Dhabi i ressenyat la qualitat de les instal·lacions esportives i l'hospitalitat de la ciutat envers la Selecció d'Emirats.