EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

22:24 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La recaptació íntegra d''Un marido de ida y vuelta' es destinarà a la lluita contra el càncer infantil

Teatre solidari a favor d'Aspanion este dissabte a Benidorm

10 maig 2018
Teatro solidario a favor de Aspanion este sábado en Benidorm

Dissabte que ve, 12 de maig, a les 18.00 hores de la vesprada, es representarà en el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura. L'obra 'Un marido de ida y vuelta', de Jardiel Poncela, a càrrec del grup de teatre madrileny Vita Theatrum, a benefici d'Aspanion, l'Associació de Xiquets amb Càncer,

En la presentació de l'esdeveniment, la regidora de Cultura, Ana Pellicer, a la qual ha acudit al costat del representant de la Junta Local d'Aspanion de Benidorm, Fran Morcuende, ha recordat que al llarg de tot l'any té lloc "un cicle de teatre amateur en el qual s'engloben totes les interpretacions de teatre aficionat de la nostra ciutat" i que, en ocasions com esta, es convida a participar grups d'altres ciutats com és Vita Theatrum, amb seu a Madrid, encara que molt vinculat a la ciutat posat que una els seus integrants és la benidormera, María Pérez Aguilar.

Ana Pellicer ha felicitat a l'elenc teatral "per l'embranzida i la tenacitat" amb el qual emprenen cadascuna de les seues representacions i ha subratllat el caràcter benèfic de la representació: "El 100% del recaptat anirà íntegre a Aspanion", ha dit, al mateix temps que ha animat a la ciutadania a passar una vesprada "d'allò més divertida i de la manera més solidària". Est serà, ha puntualitzat la responsable de Cultura, un cap de setmana "d'allò més complet" lloc que, a més d''Un marido de ida y vuelta', el dissabte també continuaran els actes de la celebració del 693 aniversari del naixement de Benidorm com a poble amb la representació de la Carta de Poblament, a les 21.00 hores, en la plaça de Sant Jaume.

Per la seua banda, Fran Morcuende, ha dit sentir-se orgullós per partida doble. És la primera vegada que l'associació organitza una representació teatral i Vita Theatrum és d'origen madrileny "com jo –ha subratllat- el que unix a través de la solidaritat la meua ciutat d'origen i la meua ciutat d'acolliment". Sobre 'Un marit d'anada i volta' ha dit que "s'ajusta al lema de la Junta Local d'Aspanion, que és 'per un somriure'. Encara que jo cree –ha puntualitzat- que més que somriures hi haurà riallades perquè Jardiel Poncela és un dels grans del teatre espanyol, juntament amb els Germans Álvarez Quintero".