EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

08:42 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El dispositiu i el recinte complixen totes les instruccions sanitàries i garantixen les distàncies de seguretat

Seguretat i Esdeveniments tanquen el dispositiu per als concerts del 'Benidorm Summer Nights'

02 juliol 2020
Seguridad y Eventos cierran el dispositivo para los conciertos del ‘Benidorm Summer Nights’

El Kanka inicia el dissabte el cicle, que té aforament limitat de 400 a 800 persones

L'Ajuntament ha acollit hui la reunió de coordinació en la qual s'ha tancat el dispositiu sanitari i de seguretat per al cicle de concerts 'Benidorm Summer Nights', que se celebra durant els mesos de juliol i agost a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera i per a la realització del qual s'han tingut en compte totes les instruccions sanitàries. D'aqueixa manera, tant el recinte com el dispositiu garantix el compliment de la distància de seguretat entre els assistents, amb aforaments reduïts que van des de les 400 persones a un màxim de 800. L'edil d'Esdeveniments i Festivals, Jesús Carrobles, ha presidit esta reunió en la qual han participat tècnics d'esta àrea i de Seguretat Ciutadana; responsables de la Policia Local, Policia Nacional i Protecció Civil; així com representants de l'empresa promotora del cicle i Creu Roja.

Carrobles ha indicat que "hem posat l'accent en el protocol sanitari", que "observa totes les directrius sanitàries de prevenció per a garantir la seguretat del públic, treballadors i artistes, sense renunciar a la qualitat i la comoditat". L'edil ha agraït a Produccions Baltimore este cicle que permetrà a Benidorm gaudir de la música "quan pensàvem que l'anàvem a trobar a faltar després d'haver hagut de suspendre l'ambiciosa programació d'esdeveniments que teníem prevista per a este estiu".

El responsable d'Esdeveniments ha indicat que este programa de concerts és una ocasió perquè "la gent s'acoste a Benidorm i gaudi de la nostra ciutat".

El Kanka serà l'encarregat este dissabte, 4 de juliol, d'iniciar al cicle. Li seguiran M-Clan (dia 9), Carlos Sadness (18 de juliol), Ara Malikian (23 de juliol), Martita de Graná (dia 24) i Coque Malla (dia 25).

Entre les mesures previstes està el control d'aforaments. Els assistents hauran de romandre asseguts guardant la distància de seguretat o usar màscares. A més, per a minimitzar els desplaçaments del públic dins del recinte, no hi haurà servici de barra, sinó que una dotació de cambrers atendrà els assistents. Dins del recinte hi haurà hidrogel i al punt a l'inici com a la finalització de cada actuació es desinfectarà tot el material.

Respecte a la distribució del recinte, la zona de llotja estarà delimitada amb espais per a 2 persones, mentre que en les graderies s'han establit dos zones diferenciades: una amb grups de dos cadires, i una altra amb taules i cadires que posaran ocupar de 3 a 4 persones. En platea les cadires per als assistents estaran distribuïdes respectant les distàncies de seguretat.

L'obertura de portes serà a les 20.00 hores, i les actuacions donaran principi a les 22.00 hores.

D'ací poc temps s'informarà sobre el cartell d'agost del Benidorm Summer Nights.