La propietat del Selomar cedix a l'Ajuntament el mural situat en la façana de l'hotel

0
0
La propietat del Selomar cedix a l'Ajuntament el mural situat en la façana de l'hotel
La propietat del Selomar cedix a l'Ajuntament el mural situat en la façana de l'hotel

La cessió s'emmarca dins de les converses que s'han mantingut per a endreçar l'edifici, situat en primera línia de Llevant

La propietat de l'antic hotel Selomar ha cedit gratuïtament a l'Ajuntament el mural de l'entrada de l'establiment, situat en la primera línia de la platja de Llevant, sense activitat des de fa una dècada i en el qual actualment s'estan desenvolupant treballs d'arranjament de la façana.

Dimarts passat, 12 d'abril, la propietat de l'immoble, la família Almodóbar Juan i hereus, va registrar un document en el qual sol·licita a l'Ajuntament que admeta esta cessió. Arran d'este escrit, la regidora de Cultura i Patrimoni Històric, Ana Pellicer, elevarà una proposta al pròxim ple perquè l'Ajuntament accepte la cessió i este mural, amb unes dimensions aproximades de 17,50 per 1,85 metres, siga incorporat a l'inventari del Patrimoni Municipal.

Pellicer ha agraït a la propietat de l'hotel Selomar esta cessió, i ha explicat que la mateixa s'emmarca dins de "les conversions que des de fa mesos ha mantingut la Regidoria d'Urbanisme, que dirigix la meua companya Lourdes Caselles, amb la propietat de l'hotel per a donar solució a la realitat que oferia l'edifici i viabilitat a les obres de rehabilitació o millora de la imatge i ornat del mateix".

La responsable de Patrimoni Històric ha detallat que "en eixes reunions s'havia plantejat a la propietat que per a l'Ajuntament era de cabdal importància salvaguardar el mural", que apareix recollit en la proposta d'esborrany del Catàleg de Béns i Espais Protegits elaborat pels servicis municipals i que se circumscriu al Centre històric.

Pellicer ha agraït a la propietat "el que haja atés la nostra petició i haja previst esta cessió que permetrà incorporar esta peça al patrimoni municipal".