Primera jornada en la WTM'19: Benidorm amb la ministra de Turisme, amb ABTA i Jet2 Holidays

Toni Pérez destaca que en un any plagat d'incerteses Benidorm ha millorat expectatives
0
0
Primera jornada en la WTM'19: Benidorm amb la ministra de Turisme, amb ABTA i Jet2 Holidays
Primera jornada en la WTM'19: Benidorm amb la ministra de Turisme, amb ABTA i Jet2 Holidays

Va començar la World Travel Market 2019, la primera de les grans fires de turisme a Europa, que tanca el calendari de grans certàmens del Turisme i que té el màxim interés del sector per la situació tensada respecte de l'aplicació del Brexit, de moment una decisió posposada fins a gener, i les seqüeles del tancament de Thomas Cook.

Espanya es manté com a destinació líder per als britànics en 2020, segons ABTA, confirmant l'optimisme que es trasllada des de l'Oficina Espanyola de Turisme a Londres, centrant-se la prioritat a mantindre la connectivitat entre del Regne Unit amb el Mediterrani i seguir amb la promoció tradicional, complementant-la amb les accions en línia, base de la nova gestió de les vacances en tots els mercats, especialment en el mercat britànic.

La jornada de hui ha transcorregut entre contactes institucionals de Benidorm amb la ministra de Turisme, Reyes Maroto, el president de la Generalitat, el Secretari de Turisme i el Director General de Turisme. "Presència física de Benidorm –destacava l'alcalde Toni Pérez- acompanyant a la Comunitat Valenciana i a la Marca Espanya".

Tot seguit s'han mantingut reunions de treball amb ABTA, Associació d'Agents de Viatge britànics, i amb la plana major de l'operador turístic Jet2 Holidays.

Toni Pérez sintetitzava totes dos sessions assenyalant que "de la incertesa que es respirava fa un any en esta fira hem passat a millorar expectatives i a preparar objectius per a 2020". Benidorm, va insistir, continua apostant i fort pel mercat britànic.

El més destacat d'esta primera jornada, va destacar l'alcalde, és que "hem posat en comú certeses i constatat la bona evolució de la destinació Benidorm". Toni Pérez ha destacat que "Benidorm és una destinació per a tots, disposa d'una oferta inigualable i és el lloc on tothom pot trobar la felicitat". "I els britànics, gaudir de les seues vacances", va concloure.

L'agenda de l'alcalde en la Fira londinenca conté cites per a esta vesprada i la jornada de demà amb responsables de turisme nacionals i internacionals.