Primer entrenament de pretemporada de l'Handbol Benidorm

0
0
Primer entrenament de pretemporada de l'Handbol Benidorm
Primer entrenament de pretemporada de l'Handbol Benidorm

Toni Pérez i Ana Pellicer acudeixen al Palau a recolzar a l'equip en el seu primer dia de treball

Este matí ha tingut lloc el primer entrenament de pretemporada de l'Handbol Benidorm en les instal·lacions del Palau d’Esports. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez i la regidora d'Esports, Ana Pellicer, han volgut presenciar el primer dia de treball dels de Fernando Latorre.

L'entrenament ha consistit en exercicis de resistència sense pilota. Allí s'han vist les cares per primera vegada en la pista als nous fitxatges del BMB: Carlos Calle, (porter), l'argentí Pablo Simonet (primera línia que jugarà les Olimpíades de Rio amb la seua selecció nacional), Héctor González (primera línia), Paco Bernabéu (extrem) i Eloy González (pivot).

L'objectiu de la temporada 2016-2017, la tercera del club en Asobal, és mantenir la categoria. La lliga donarà començament pel Benidorm el 10 de setembre, a casa, enfront del Helvetia Anaitasuna. Per complir els objectius, el president del club, Javier Abinzano, ha assenyalat que és molt important ampliar la massa social i arribar al miler d'abonats. “Espere que la gent s'anime”, ha dit, perquè “necessitem sentir que la gent ens respon, que la gent ens recolza. Que quan vinguem al Palau ho tinguem ple i que quan vinguen ací a jugar, senten la pressió”.

L'Handbol Benidorm és l'equip de la Lliga Asobal amb els preus dels abonaments més baixos de la categoria. Abinzano és conscient que “som un equip modest” però “amb les aspiracions més grans del món”. Per això no cella en la seua obstinació que el públic recolze l'equip i “gaudisca de l'handbol a Benidorm”, ha dit.