PREDIF crea tres experiències accessibles per Benidorm per a persones amb discapacitat

L'entitat les inclou en l'aplicació Tur4all després d'analitzar més de mig centenar de servicis municipals i establiments privats
0
0
PREDIF crea tres experiències accessibles per Benidorm per a persones amb discapacitat
PREDIF crea tres experiències accessibles per Benidorm per a persones amb discapacitat

L'Ajuntament renova en FITUR el seu compromís amb seguir millorant l'accessibilitat a tots els recursos públics.

La Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (PREDIF) ha creat tres experiències accessibles per Benidorm per a persones amb mobilitat reduïda, després d'analitzar més de mig centenar de servicis municipals i establiments hotelers i de restauració de la ciutat. Així ho han anunciat en la primera jornada de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) l'alcalde, Toni Pérez; el president de PREDIF, Francisco Sardón; i el tècnic de l'entitat Isidro García.

Estes tres experiències accessibles es poden consultar en l'aplicació Tur4all i en la web de PREDIF, i en ella s'indica el nivell i criteris d'accessibilitat que complix cadascun d'eixos edificis, espais o establiments. Entre els enclavaments públics que han sigut catalogats com a 'practicables' i 'accessibles' figura la Platja de Ponent, la de Llevant, les oficines de turisme, l'Ajuntament, les biblioplatges, el Museu Boca del Calvari i l'Hort de Colón, la plaça de bous, els parcs de l'Aigüera, Foietes i Elx; el mercat municipal, el mirador del Castell, i els lavabos adaptats situats en els passejos.

L'alcalde ha indicat que estes rutes són l'evidència "del compromís i la convicció de la marca turística i de la ciutat amb aconseguir la plena accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda", una senda en "la qual anem de mans d'un referent com PREDIF".

El president de PREDIF ha agraït "a l'Ajuntament i a les empreses turístiques el treball constant en pro de l'accessibilitat turística". Sardón ha assegurat que Benidorm és "un referent nacional i internacional" en esta matèria, i ha afegit que "el secret és la convicció i la relació amb entitats vinculades al turisme accessible".

Per la seua banda el tècnic de PREDIF ha especificat que l''Experiència Turística Benidorm Accessible' planteja conéixer la ciutat en tres jornades. La primera experiència creada proposa recórrer el centre de Benidorm i els seus passejos marítims, mentre que la segona se centra en els parcs d'oci situats als afores de la ciutat. L'última experiència planteja viure Benidorm de nit. Cadascuna d'estes propostes inclou què visitar, on dormir, on menjar i altres recursos