La plataforma de l'EDUSI es presenta al sector turístic, empresaris i promotors d'ocupació

0
0
La plataforma de l'EDUSI es presenta al sector turístic, empresaris i promotors d'ocupació
La plataforma de l'EDUSI es presenta al sector turístic, empresaris i promotors d'ocupació

Este matí s'han situat punts informatius en el Parc d'Elx i en La Cala

L'atapeït programa d'actuacions organitzat des de la Plataforma Cívica de Suport al Projecte EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat) de Benidorm, dins de la campanya 'Edusiónate' va reunir en la vesprada nit d'ahir representants del sector turístic, col·lectius empresarials i promotors d'ocupació. Tècnics de Guia Consulting, l'empresa que està elaborant per a l'Ajuntament el Projecte, varen explicar als assistents en què consistix l'EDUSI, quins són els seus avantatges i com pot beneficiar a la ciutat si s'aconseguixen els objectius previstos.

En la reunió va participar l'alcalde, Toni Pérez; la regidora de Participació Ciutadana, María Jesús Pinto, i l'edil de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez. Després de la presentació inicial, els participants es van dividir en grups de treball on van debatre la incorporació de noves mesures i com estes podrien ser aplicades des dels diferents sectors.

El calendari d'activitats de la plataforma ha continuat este matí amb la instal·lació de dos punts informatius: una taula en la porta d'un supermercat en La Cala i una carpa en el Parc d'Elx. Demà dissabte els grups de treball seguiran informant els veïns i arreplegant les seues propostes en forma d'enquestes en la plaça de Neptú (d'11.00 a 13.00 hores) i en l''Auditori Julio Iglesias' (de 13.00 a 15.00 i de 19.00 a 21.30 hores).

L'aprovació de l'EDUSI podria suposar per a Benidorm la recepció del voltant de 10 milions d'euros del Fons Social Europeu.