La penya Paparinell presenta el seu VI Open de pàdel

Per sisé any consecutiu se celebrarà en les instal·lacions del Palau l'Illa de Benidorm
0
0
La penya Paparinell presenta el seu VI Open de pàdel
La penya Paparinell presenta el seu VI Open de pàdel

La penya 'Paparinell', en col·laboració amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm i Pàdel Palau, ha presentat la sisena edició d'este torneig de pàdel que tindrà lloc del 17 al 23 de setembre.

A esta presentació, que ha tingut lloc este matí en la sala de premsa del consistori municipal, han acudit el Regidor d'Esports, Arturo Cabrillo; el gerent de Pádel Palau, Juanjo Martínez, i Francisco Ivars, membre de la penya organitzadora de l'esdeveniment. El regidor ha destacat "que este esdeveniment és ja un referent de final de l'estiu, consolidant-se com un dels millors de la comarca", afegint a més que des de la regidoria que ell dirigix "estos tornejos els protegim i els ajudem perquè tenen un nivell i fomenta esta pràctica esportiva".

Juanjo Martínez, gerent de Pàdel Palau i col·laborador del torneig, ha comentat que "el torneig s'ha convertit al llarg d'estos sis anys en un referent local, comarcal i, fins i tot, provincial i ens bolquem juntament amb la Regidoria d'Esports perquè tot isca a la perfecció".

En el quadre masculí, estan obertes les inscripcions en 1a, 2a, 3a, 4a i 5a categoria, mentre que per al quadre femení, les inscripcions són per a 3a i 4a categoria. El preu d'estes són 20 euros per persona, lliurant-se una samarreta de regal. Els premis d'enguany seran en metàl·lic, material esportiu i regals i sorpreses. Els interessats poden dirigir-se a les oficines del Palau o cridar al telèfon 681 347 225.