EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

01:56 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'artista va actuar anit davant diversos centenars d'espectadors a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera

Pancho Varona canta i compte dècades d'èxit

09 agost 2020
Pancho Varona canta y cuenta décadas de éxitos

Quasi quatre dècades component braç a braç amb Joaquín Sabina i també per a grans noms de la música del país. Anit, Pancho Varona va cantar i va contar a Benidorm les històries que hi ha darrere d'algunes de les cançons que diverses generacions d'espectadors han incorporat a la seua pròpia banda sonora i que al llarg de les dècades han interpretat el mateix Sabina, Ana Belén o Luz Casal.

Organitzat per la Regidoria de Cultura, el tour 'Ruta 52' va sonar ahir en la veu i guitarra de Pancho Varona davant diversos centenars d'assistents, en un auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera adaptat a la normativa i directrius sanitàries per a la realització d'espectacles a l'aire lliure.

'Peor para el sol', 'Rock & Roll de los idiotas', 'Y sin embargo', 'Contigo', 'Peces de ciudad','No me importa nada', 'Princesa' i 'Quién me ha robado el mes de abril' –que ha recobrat vigència en este 2020 marcat per la pandèmia de la Covid19- van ser alguns dels temes triats per Pancho Varona per al públic de Benidorm.

La programació musical d'agost tornarà a l'auditori Julio Iglesias la penúltima setmana d'agost amb un nou concert del 'Benidorm Summer Nights', després que l'organització del cicle 'Amores de Verano' haja posposat part de les seues dates per al mes vinent de setembre. Així, Comandante Lara iniciarà la segona ronda de les 'Benidorm Summer Nights' eixe mateix 24 d'agost a les 22.00 hores, i cinc dies després serà el torn d'Amaral.