Ocupació obri la inscripció per al pla formatiu 'Benidorm Inclusió' per a joves en atur

0
0
Ocupació obri la inscripció per al pla formatiu 'Benidorm Inclusió' per a joves en atur
Ocupació obri la inscripció per al pla formatiu 'Benidorm Inclusió' per a joves en atur

El pla arribarà a 45 persones d'entre 16 i 30 anys i contempla tres itineraris: activitats esportives, restauració d'edificis i paisatgisme

La Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local ha obert el termini d'inscripció per al pla formatiu 'Benidorm Inclusió' dirigit a joves en atur d'entre 16 i 30 anys, finançat pel Fons Social Europeu per a la Garantia Juvenil, i per al qual s'ha aconseguit una subvenció de 100.990,22 euros a través del Ministeri de la Presidència i per a les Administracions Territorials.

Este pla, del que es beneficiaran 45 joves, contempla tres itineraris formatius: activitats esportives i recreatives en l'àmbit turístic, manteniment i restauració d'edificis, i paisatgisme i manteniment d'espais turístics verds.

En cadascun d'estos itineraris participaran 15 joves aturats, rebran formació específica, que realitzaran pràctiques no laborals en empreses i que al final del projecte rebran un certificat de professionalitat. Concretament, i en funció de l'itinerari, obtindrà el certificat d''Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria', d''Operacions auxiliars de revestiments continus en construcció', i d''Animació físic-esportiva i recreativa'.

Els cursos són gratuïts amb beca de 400 euros mensuals per assistència i s'inicien el pròxim 2 de novembre i en funció de l'especialitat es perllongaran fins a finals de febrer, març o abril. Per al d''Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria', i el d''Operacions auxiliars de revestiments continus en construcció' no es requerixen requisits acadèmics, mentre que per al d''Animació físic-esportiva i recreativa' els participants hauran de posseir el Batxiller o equivalents.

Els joves interessats poden informar-se i arreplegar les sol·licituds d'inscripció en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local.