Ocupació i associacions empresarials de la comarca preparen el Focus Pime 2017

0
0
Ocupació i associacions empresarials de la comarca preparen el Focus Pime 2017
Ocupació i associacions empresarials de la comarca preparen el Focus Pime 2017

Les trobades serviran per a posar en comú experiències i activitats emprenedores d'èxit

Este matí ha tingut lloc a Benidorm la primera reunió preparatòria del Focus Pime Marina Baixa 2017, en la qual han participat al costat de la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, María Jesús Pinto, representants de les associacions Jovempa (Joves Empresaris de la Marina Baixa), Memba (Dones Emprenedores de la Marina Baixa), Aico (Associació Independent de Comerciants), Abreca-Cobreca (Associació de Bars i Restaurants) i del Club Empresarial de la Marina, a més del CEEI (Centre Europeu d'empreses Innovadores) d'Elx.

Focus Pime Marina Baixa es planteja com una activitat de trobada per a emprenedors i empresaris que té com a objectius principals "impulsar l'activitat emprenedora, fomentar la innovació de les xicotetes i mitges empreses i generar sinergies entre els participants", ha assenyalat María Jesús Pinto. L'edil ha anunciat que després de la proposta realitzada per l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) de celebrar esdeveniments de caràcter comarcal, des de l'Ajuntament es proposa organitzar-ho a Benidorm "amb la col·laboració" de les associacions empresarials comarcals.

En la reunió ha participat també el director General del CEEI d'Elx, Joaquín Alcázar qui ha avançat part del pla de treball previst. El directiu ha destacat que "la Marina Baixa, amb Benidorm al capdavant, és un territori de gran dinamisme empresarial" i que esdeveniments com el Focus Pime contribuïxen "a afermar encara més" esta energia.

El Focus Pime Marina Baixa planteja el desenvolupament d'activitats de 'networking', tallers i la posada en comú d'experiències empresarials d'èxit demostrat. En l'apartat financer es compta amb el suport de CaixaBanc, entitat que aportarà part del finançament necessari per al desenvolupament de les activitats que es realitzaran.