Neteja establix aigualejos nocturns i diürns en Colònia Madrid durant els tres dies del Low Festival

Podran accedir al barri els vehicles que disposen de l'adhesiu de la 'Zona de Residents'
0
0
Neteja establix aigualejos nocturns i diürns en Colònia Madrid durant els tres dies del Low Festival
Neteja establix aigualejos nocturns i diürns en Colònia Madrid durant els tres dies del Low Festival

La Regidoria de Neteja Viària aigualejarà en horari nocturn i diürn el barri de Colònia Madrid durant les tres jornades de celebració del Low Festival. L'edil de l'àrea, José Ramón González de Zárate, ha assenyalat que "estos aigualejos formen part del potent servici" de neteja que s'ha establit amb motiu del festival, i que inclou també "torns de demà, vesprada i nit de repàs de papereres i recollida de residus de la via pública".

De Zárate ha detallat que "realitzarem un aigualeig en horari nocturn el divendres, dissabte i diumenge, mentre s'estiga celebrant el festival; i un altre diürn en les jornades del dissabte, diumenge i dilluns" amb l'objectiu que "els carrers de Foietes i Colònia Madrid estiguen el més netes possible i no es vegen afectats per un esdeveniment que congregarà cada nit a 25.000 persones".

L'edil ha manifestat que el principal problema de neteja ve dau pels residus generats per la pràctica del 'botellón', que sol donar-se en carrers allunyats del recinte i, per tant, del control policial.

Referent a això, ha recordat que hi haurà presència policial permanent al Parc de Foietes, en el qual s'establirà un horari especial d'obertura, de tal forma que tres dels quatre accessos es tancaran al públic a les 18.00 hores. A partir d'aqueix horari i fins a les 23.30 hores només romandrà oberta la porta situada en la confluència de l'avinguda de Foietes amb el carrer Goya, mantenint-se la vigilància. "Volem que el parc estiga a la disposició dels nostres xiquets i de les persones que vulguen gaudir d'esta zona verda", ha apuntat.

De Zárate ha demanat als veïns que "si detecten algun lloc on no hagen actuat els servicis de neteja i siga necessari, avisen a la Policia Local perquè done trasllat a la concessionària i es pot actuar immediatament".

Així mateix, en matèria de mobilitat, l'edil ha avançat que podran accedir i circular pel barri de Foietes i Colònia Madrid "els vehicles que disposen de l'adhesiu d'aparcament per a la 'Zona de Residents'". Per a la resta de vehicles, ha recordat que hi ha una àmplia oferta d'aparcaments dissuasius. Així, estaran operatius els situats al costat de l'estació del TRAM i el de l'estació d'autobusos; i de forma extraordinària s'habiliten també com a zona d'estacionament l'entorn del polígon industrial i la parcel·la de l'avinguda Joan Pau II en la qual sol realitzar-se l'Acampada de les Penyes.