Mobilitat informa dels talls de trànsit amb motiu de les Festes Majors Patronals

0
0
Mobilitat informa dels talls de trànsit amb motiu de les Festes Majors Patronals
Mobilitat informa dels talls de trànsit amb motiu de les Festes Majors Patronals

La Regidoria de Mobilitat ha informat dels talls de trànsit que es produiran en els pròxims dies amb motiu de les Festes Majors Patronals. L'únic tall permanent serà per la instal·lació del Porrat, de manera que fins al pròxim dia 19 de novembre l'avinguda Emilio Ortuño romandrà tancada al trànsit en el tram comprés entre els carrers Herrerías i Primavera.

La resta de restriccions de circulació seran puntuals pel desenvolupament d'alguns actes de festes. Així, el dissabte 9 de novembre, amb motiu de l'escenificació de la Trobada i l'Ofrena a la Mare de Déu del Sofratge, es tancarà al trànsit el carrer Alcalde José Such des de les 17.00 hores fins a la finalització de la romeria.

El diumenge i el dilluns, dies 10 i 11, es tallarà l'avinguda Jaume I entre els carrers Limones/Ricardo Bayona i Armada Espanyola de 07.00 a 15.00 hores pel muntatge i tret de la mascletà. El dimarts, 12 de novembre, este tall es prolongarà fins passada la mitjanit, ja que a més de la mascletà diürna hi ha prevista una nocturna a les 00.00 hores.

Així mateix, la matinada del dilluns al dimarts, amb motiu del correfoc es tallarà el trànsit en el tram inicial de l'avinguda de l'Aigüera fins al carrer Profund, en esta mateixa via i en Russafa entre les 02.00 i les 03.00 aproximadament. També el dimarts se suspendrà la circulació dels carrers Venus i Russafa des de les 18.00 hores fins a la finalització de la Desfilada de l'Humor.

Ja el dimecres, 13 de novembre, per a la celebració de la Desfilada de Carrosses es tancarà al trànsit el carrer Alcalde José Such a partir de les 15.00 hores. A més, a partir de les 17.30 hores i fins a la finalització de l'acte tampoc es podrà circular pels carrers Almendros, Mart, Venus i Russafa.