Minut de silenci a Benidorm per la dona assassinada a Girona pel seu marit

0
0
Minut de silenci a Benidorm per la dona assassinada a Girona pel seu marit
Minut de silenci a Benidorm per la dona assassinada a Girona pel seu marit

L'Ajuntament de Benidorm ha guardat un minut de silenci este migdia en memòria de l'última víctima de la violència de gènere, una dona assassinada divendres passat en la localitat gironina d'Olot. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha encapçalat la concentració, en la qual han participat representants dels diferents grups polítics, treballadors municipals i associacions per a mostrar d'esta manera la seua més ferm rebuig a la violència masclista.

En esta ocasió ha sigut una dona de 44 anys qui ha sigut assassinada pel seu marit, un policia nacional de 38 anys, la nit del passat divendres. Després de cometre l'homicidi l'home va intentar suïcidar-se disparant-se amb una arma de foc, però encara es manté amb vida. La filla adolescent de la parella va ser qui va trobar el cos ensangonat de la seua mare, ja morta, en el domicili familiar en tornar a la nit, i va ser ella qui va alertar a la policia del succeït. Segons testimonis interrogats per la policia, la dona ja havia sigut maltractada pel seu marit a vegades anteriors.

Des de la Regidoria d'Igualtat es recorda a les dones que puguen trobar-se davant un cas de maltractament, que poden acudir als serveis municipals o recórrer al número gratuït 016 contra la violència de gènere. La trucada no queda reflectida en la factura telefònica, però s'aconsella esborrar-la del llistat de trucades dels telèfons mòbils.