Mínims canvis en l'horari i recorregut de diversos actes de Festes Patronals per la jornada electoral

Se suprimix la despertà, i es retarden la processó i el concert previst en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya
0
0
Mínims canvis en l'horari i recorregut de diversos actes de Festes Patronals per la jornada electoral
Mínims canvis en l'horari i recorregut de diversos actes de Festes Patronals per la jornada electoral
La Policia Nacional s'encarregarà dels col·legis electorals i la Local dels actes festius

L'Ajuntament de Beniorm procedirà a realitzar "xicotets canvis" en l'horari i recorregut de diversos actes de les Festes Majors Patronals previstos per al diumenge 10 de novembre per a no interferir en l'accés i activitat dels col·legis electorals situats en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, Casa del Fester i centre municipal El Torrejó, segons ha informat hui el regidor de Festes, Jesús Carrobles.

L'edil ha indicat que es tracta de "canvis mínims" que permetran que "tant la jornada electoral com la festiva es desenvolupen amb total normalitat", "garantint que tothom puga exercir el seu dret al vot" sense contratemps. Carrobles ha agraït "tota la col·laboració prestada pel Cos Nacional de Policia", que en la jornada del diumenge s'encarregarà d'atendre els col·legis electorals, mentre que els efectius de la Policia Local se centraran en els actes festius.

Carrobles ha explicat que "després d'estudiar el programa d'actes" de les Festes Majors Patronals "solament se suprimirà la despertà i es traslladarà de lloc la xocolatada que tradicionalment es realitza al carrer La Biga", i per a la qual la Comissió està estudiant el nou emplaçament. Ja a la vesprada, la processó en honor de la Mare de Déu del Sofratge "retardarà la seua eixida en mitja hora" —a les 19.30 hores— i modificarà mínimament el seu recorregut habitual per a evitar la plaça del Torrejó. Així, discorrerà pel carrer Ricardo, en lloc de per Verge del Sofratge i plaça del Torrejó.

També s'ha decidit retardar a la mitjanit el concert previst en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya. Així mateix, les cercaviles evitaran el pas pel carrer La Biga.