Metre a metre, la Marató de l'Euro recapta fons per a les Festes Majors Patronals

Durant tota la jornada, reines i dames recorreran comerços i carrers animant a col·laborar a veïns i visitants
0
0
Metre a metre, la Marató de l'Euro recapta fons per a les Festes Majors Patronals
Metre a metre, la Marató de l'Euro recapta fons per a les Festes Majors Patronals

A les 11.00 del matí s'ha donat l'eixida en l'Albereda a la Marató de l'Euro, una iniciativa de la Comissió de Festes Majors Patronals de Benidorm que té per objectiu recaptar fons per a les festes de novembre i que consistix en la confecció d'un recorregut amb monedes sobre una cinta que transcorre pel barri antic de la ciutat.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; el regidor de Festes, Jesús Carrobles; membres dels tres grups amb representació en la corporació i el diputat nacional benidormer, Agustín Almodóbar; han participat per a donar suport a la Comissió: a les reines Marina Carrillo i Paula Mayor; al seu president, Roberto Carretero; i a tots els majorals que, durant tot el dia romandran apostats en l'Albereda, recollint les aportacions voluntàries dels transeünts.

En la jornada, les reines i les seues dames recorreran els comerços del centre animant a la participació. No obstant això, la Comissió porta ja 'recorreguts' prou metres d'esta carrera amb 'Un metre per la festa', iniciativa a la qual s'han adherit comerços, penyes i associacions socials que han aportat cadascuna un metre d'euros que s'incorporaran a la cinta durant el dia.

Paral·lelament, la *Comissió ha instal·lat en la confluència de l'Albereda amb el Passeig de la Carretera un barra amb entrepans i refrescos a preus populars, una altra manera més de fomentar la participació en la festa.