La Mesa General aprova definitivament la VPT

Quatre de les cinc centrals sindicals recolzen el document, que establix el valor del punt en un euro
0
0
La Mesa General aprova definitivament la VPT
La Mesa General aprova definitivament la VPT

La Mesa General de Negociació, de la qual formen part les centrals sindicals i l'Administració, ha aprovat hui definitivament la Valoració de Llocs de treball (VPT) de l'Ajuntament de Benidorm. El regidor de Recursos Humans (RH), Jesús Carrobles, ha explicat que "el document fixa en un euro el valor dels punts assignats a cada lloc de treball", i ha sigut recolzat per quatre de les cinc centrals sindicals. Concretament, a favor de la VPT han votat el SPPLB, CSIF, CCOO i SEP, mentre que UGT s'ha posicionat en contra.

Carrobles "després de l'acord de la Mesa General de Negociació, la VPT deurà ara aprovar-se també en ple per a poder aplicar-se", i ha avançat que el document s'inclourà "en la sessió ordinària corresponent al mes d'abril". Així mateix, ha incidit que "el document aprovat hui està avalat per informes de les àrees d'Intervenció i Personal, que donen suport a el valor del punt assignat i el procediment que ha seguit l'Administració per a l'elaboració i aprovació de la VPT".

El regidor de RH ha remarcat que "el document votat hui en Mesa General de Negociació és el resultat de les diverses reunions i negociacions dutes a terme en els últims mesos amb les diferents centrals sindicals per a elaborar una VPT adaptada a la realitat de la plantilla municipal". En este punt ha recordat que "l'última VPT, i en conseqüència la que està en vigor, data de 1995".

Carrobles ha aclarit que el document inicial ha patit variacions fruit de les al·legacions presentades pels sindicats i els informes emesos pels caps de cada departament; i ha destacat "l'extraordinari esforç que ha fet este equip de govern per a impulsar i conciliar els interessos de l'Administració i dels representants dels treballadors".

"L'objectiu —ha afegit— ha sigut sempre el de dotar als treballadors municipals d'un document que valorara de forma efectiva cada lloc de treball i les seues funcions; i hem complit aqueix objectiu i el compromís que adoptem amb totes les centrals sindicals de la VPT tants anys reclamada".