Més de 4.000 penyistes en l'entrada més ràpida dels últims anys

A partir del migdia de hui i després del volteig general de campanes, Benidorm estarà oficialment en festes
0
0
Més de 4.000 penyistes en l'entrada més ràpida dels últims anys
Més de 4.000 penyistes en l'entrada més ràpida dels últims anys

L'Entrada de Penyes ha congregat esta passada nit a més de 4.000 festers que no han volgut perdre's un dels actes més multitudinaris del calendari festiu de Benidorm.

A les 21.00 hores, les primeres penyes es congregaven al carrer Russafa i, des d'allí, s'han dirigit cap a la tribuna situada en la confluència dels carrers Martínez Alejos i Gambo. D'una en una, fins a aconseguir les 230. El d'enguany ha sigut el recorregut més ràpid dels últims anys. L'organització i el treball dels membres de l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge' que presidix Coly Pérez ha aconseguit un dels objectius plantejats des del principi del seu mandat, agilitar l'entrada.

En la tribuna, l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Festes, Jesús Carrobles i membres de la corporació; el president de la Comissió de les Festes Majors Patronals, Roberto Carretero; les reines Major i Infantil, Marina Carrillo i Paula Mayor, acompanyades per les seues corts d'honor; i el mateix Coly Pérez, han imposat els corbatins als estendards i banderoles de les penyes.

Els actes festius de hui dissabte comencen a les 10.00 del matí amb una cerimònia religiosa a l'Església Parroquial de Sant Jaume i Santa Anna. A les 11.45 tindrà lloc l'obertura de les portes de l'Església i a les 12.00, després de l'àngelus i el volteig general de campanes, Benidorm estarà oficialment en festes.

Ales 12.15 donarà principi l'Entrada de Bandes de Música que, al voltant de les 13.00 hores es concentraran en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya per a interpretar conjuntament l'himne de les Festes Majors Patronals, 'Festa a Benidorm', dirigides pel seu creador, Rafael Doménech. A continuació, tindrà lloc el bombardeig de tro i color, a càrrec de la pirotècnia Ricasa.