Més de 2.000 fans gaudixen de la gran nit de Raphael a Benidorm

0
0
Més de 2.000 fans gaudixen de la gran nit de Raphael a Benidorm
Més de 2.000 fans gaudixen de la gran nit de Raphael a Benidorm

Més de 2.000 persones s'han congregat esta nit en l'auditori 'Julio Iglesias' de Benidorm per a gaudir de Raphael i el seu gira 'Loco por cantar'. El cantant melòdic de Linares va començar el seu recital passades les 21.30 i des del principi va entusiasmar a un públic que no es va cansar en cap moment d'aplaudir el seu ídol.

La gira 'Loco por cantar' reunix els temes de l'últim llarga durada de Raphael, 'Infinitos bailes' i incorpora els seus èxits de sempre. L'artista manté una relació especial amb la ciutat després d'haver guanyat tres vegades el seu famós Festival Internacional de la Cançó en els anys seixanta del passat segle, a més, la ciutat li ha dedicat un monument. Tot açò va quedar de manifest durant l'actuació i el tracte que va mantenir l'artista amb el respectable al llarg de tot el concert que va finalitzar amb la mitjanit.

La de Raphael és la penúltima actuació de l'estiu de programada per la Regidoria d'Esdeveniments de Benidorm que dirigix José Ramón González de Zárate, ja que estirarà el calendari fins als dies 12 i 13 d'octubre en què tindrà lloc l'Iberia Festival.