Massiu i afectuós acolliment de Benidorm als Reis d'Espanya

Després de mantindre una trobada amb empresaris i sindicats, els monarques han recorregut un tram del Passeig de Llevant abrigallats per centenars de persones
0
0
Els reis d'Espanya a Benidorm.
Els reis d'Espanya a Benidorm.

"Massiu, respectuós i afectuós". Així ha definit l'alcalde, Toni Pérez, l'acolliment que Benidorm ha brindat este divendres als Reis d'Espanya,  Felip i  Letícia, en la seua visita a la ciutat dins la seua gira institucional d'impuls i suport al Turisme. Centenars de persones han abrigallat i victorejat als monarques durant el seu recorregut d'una mica més de 250 metres pel passeig marítim de Llevant, al llarg del qual han realitzat tres parades per a saludar als treballadors de les platges de Benidorm i als ciutadans que han seguit la seua visita des de l'arenal, i també per a provar un gelat artesanal.

En la segona d'estes parades,  Felip i  Letícia han sigut rebuts, entre altres, per l'alcalde; el ministre de Ciència i Educació, Pedro Duque; el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; la delegada del Govern, Gloria Calero; la consellera de Justícia, Gabriela Bravo; i el president de la Diputació Provincial d'Alacant, Carlos Mazón.

Prèviament, els monarques han mantingut una reunió amb representants de la Confederació Empresarial Valenciana i organitzacions sindicals a l'Hotel Belroy.

L'alcalde ha assenyalat que "si Benidorm és hospitalari sempre; amb la visita de Ses Majestats, ho ha sigut encara més". Una ciutat, ha afirmat, que "ha eixit al carrer i sobretot a la platja amb afecte i respecte" i mostrant la seua "millor imatge" a  Felip i  Letícia, dels qui ha ressaltat que "coneixen profundament el Turisme i les dificultats i incerteses que estem travessant".

Toni Pérez ha subratllat que Ses Majestats "són a més un gran referent per a la marca Espanya, els seus millors ambaixadors"; i, en conseqüència, "la seua presència a la ciutat fa d'este un dia històric i de molta felicitat".