EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

07:56 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els programadors del certamen ja estan visualitzant les peces inscrites per a seleccionar els 25 que aniran a concurs

L'Skyline Benidorm Film Festival rep 300 curtmetratges

13 març 2019
El Skyline Benidorm Film Festival recibe 300 cortometrajes

Tres-cents curtmetratges aspiren a ser seleccionats per a la tercera edició de l'Skyline Benidorm Film Festival, que se celebra a la ciutat del 4 al 7 d'abril i les projeccions del qual es realitzaran a l'Aula de Cultura de la Fundació CAM. El termini de presentació de peces es va tancar la setmana passada i els programadors del certamen ja estan visualitzant tots els curts d'animació, documental, ficció i estudiants que s'han presentat a concurs i dels quals eixiran els 25 seleccionats.

En els pròxims dies, l'organització donarà a conéixer el nom dels treballs seleccionats que optaran als premis d'esta edició. Entre els curtmetratges seleccionats en l'edició de 2018 del festival benidormer estava 'Madre' de Rodrigo Sorogoyen, treball que va competir enguany en la carrera dels Oscar.

La regidora de Cultura, Ana Pellicer, i la directora del certamen, Beatriz Hernández, han recordat que "un dels senyals d'identitat de l'Skyline Benidorm Film Festival i que li diferencia d'altres festivals és que funciona sota la fórmula del pagament per selecció, de tal forma que tots els treballs projectats rebran 200 euros".

A més del pagament per selecció, el festival entregarà quatre premis: el de millor curtmetratge, que rebrà 550 euros; i tres premis de 350 euros per al millor curt valencià, el millor documental i per al millor guió. També hi ha un premi per al millor curt fet per estudiants: un bo de distribució a càrrec de la plataforma Movibeta, que els permetrà manar el seu treball a festivals nacionals i internacionals.

Durant els dies de projecció, la ciutat acollirà activitats paral·leles, com a tallers o classes magistrals a càrrec de professionals del món del cinema.