EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

08:26 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han editat tan sols cent que es vendran amb el seu certificat d'autenticitat per només 50 euros

Litografies per a salvar a Sant Jaume

07 octubre 2019
Litografías para salvar a Sant Jaume

La restauració de la imatge de Sant Jaume apòstol seguix el seu procés en un taller especialitzat d'Elda. El patró de Benidorm tornarà a eixir en processó pels carrers la ciutat en les pròximes Festes Majors Patronals. Els Costalers de Sant Jaume, promotors dels treballs de reparació, costejaran les últimes intervencions amb la venda de cent litografies de l'obra del pintor local José Albero.

Este matí s'han presentat per primera vegada les litografies en una roda de premsa en la qual han intervingut l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Festes, Jesús Carrobles; i els costalers José Pasqual i José Ferrer, qui, a més, és el seu president.

Les litografies es presenten en una carpeta especial, acompanyades per un certificat d'autenticitat numerat i es posen a la venda a un preu simbòlic de 50 euros. "Un gran record —ha dit Toni Pérez— que pot estar en les nostres llars a canvi d'un donatiu" amb el qual "tot el poble de Benidorm" podrà sentir-se "part i partícip" de la restauració d'una imatge que per primera vegada, després de la seua restauració, eixirà en processó el 10 de novembre, "primer dia de les nostres Festes Majors Patronals" de 2019.

Com a president dels Costalers, José Ferrer ha recordat que la restauració va poder iniciar-se "gràcies a una donació de la Comissió" de 2018 que va fer lliurament d'un donatiu dels primers 3.000 euros necessaris. La resta es pretén obtindre amb la venda de les litografies. "Considerem la possibilitat —ha matisat— de fer algunes més però pensem que tindrem bastant" amb els 5.000 euros que s'obtindran i amb això "li donem més valor a l'obra". Ferrer ha demanat disculpes anticipades perquè hi haurà qui es quede sense el quadre perquè "possiblement, ens els llevaran de les mans".

Les litografies podran adquirir-se, des de finals d'esta setmana, en el vestíbul de l'Hotel Milord's, en el Passeig de la Carretera. Els Costalers portaran un registre dels veïns que adquirisquen les litografies.