EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

17:21 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ana Pellicer y Miguel Martinez Munuera abren el ciclo de sesiones que se prolongarán hasta el 13 de mayo

L'IES Mediterrània organitza les II Jornades d'Anatomia Aplicada

11 abril 2019
El IES Mediterrània organiza las II Jornadas de Anatomía Aplicada

Els alumnes de l'assignatura d'anatomia aplicada de 1r Batxillerat de l'IES Mediterrània de Benidorm han organitzat les II Jornada d'Anatomia Aplicada que s'inicien des de hui i es prolongaran en tres noves jornades fins al pròxim 13 de maig.

L'acte d'obertura d'estes jornades ha comptat com a ponents amb la presència de l'alcaldessa en funcions de l'Ajuntament de Benidorm i edil de Sanitat, Ana Pellicer i l'àrbitre assistent de 1a Divisió, Miguel Martínez Munuera. Tots dos han compartit la seua experiència en el seu respectiu àmbit laboral i els beneficis de la pràctica de l'esport i de l'exercici físic com a element estimulador del desenvolupament personal.

Durant estes jornades es presentaran quatre treballs en els quals es farà referència a l'anatomia i fisiologia de l'aparell cardiovascular, el sistema nerviós, el sistema immune, així com algunes alteracions d'estos. També hi haurà un treball descriptiu de les modificacions anatòmiques i fisiològiques degudes a l'exercici físic.

Els alumnes elaboraran un treball de recerca que hauran d'exposar a la finalització de les jornades al costat d'un expert en la matèria.

La resta de ponents seran Salvador Martínez Pérez, catedràtic d'anatomia i Embriologia Humana de la UMH d'Elx, Eva Auso Monreal, professora de la UA, Carolina Rodríguez, Grau en Infermeria i Ángela Llorca, campiona d'Espanya de Triatló.