Les seleccions de futbol infantil es preparen per al 'Vila de Benidorm' d'abril

0
0
Jugadors aspirants a formar part de la selecció infantil de futbol onze. Foto: Rafa *Lago
Jugadors aspirants a formar part de la selecció infantil de futbol onze. Foto: Rafa *Lago

Les seleccions de futbol infantil masculí i femení de Benidorm comencen a prendre forma. Els equips es preparen per a poder disputar amb garanties el torneig de futbol base Vila de Benidorm, que es disputarà el 10 d'abril.

Este matí, la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha assistit a la primera de les convocatòries en els camps limítrofs de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor'. Entre tots els participants i els que intervinguen en les pròximes sessions, es realitzarà una preselecció que més tard donarà forma a l'equip de futbol 11 masculí. L'esquadra es nodrirà dels jugadors de les pedreres dels quatre clubs locals: Ciutat de Benidorm, Calvari, Fundació Benidorm i Foietes.

Luis Cardona, entrenador de l'equip Infantil C del Ciutat de Benidorm, serà el responsable de configurar, al costat dels seus tècnics col·laboradors i amb el suport de la Regidoria d'Esports, l'equip que representarà a la ciutat en el torneig Vila de Benidorm, competició que comptarà, a més, amb la participació de la selecció infantil femenina de futbol 8.

  • En la imatge inferior, Mariló Cebreros i darrere l'entrenador, Luis Cardona. Foto: Rafa Lago