Les regidories de Comerç i Consum inicien sengles campanyes de promoció del comerç local de la ciutat

'Som Comerç' i 'Compra a Benidorm' pretenen incentivar les compres a la ciutat
0
0
Les regidories de Comerç i Consum inicien sengles campanyes de promoció del comerç local de la ciutat
Les regidories de Comerç i Consum inicien sengles campanyes de promoció del comerç local de la ciutat

Les regidories de Comerç i Consum han presentat este matí en roda de premsa sengles campanyes de promoció del comerç local denominades 'Som Comerç' i 'Compra a Benidorm'.

Lorenzo Martínez, regidor de Comerç, ha explicat que "esta campanya que podem en marxa des de hui es denomina 'Som Comerç' i ve a substituir a la que es realitzava des del 2017 'Benidorm Fet a Mà', i en la qual continuarem comptant amb la col·laboració dels alumnes del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat de l'IES Pere Maria Orts i Bosch".

Com a novetat d'esta campanya de promoció gratuïta el regidor ha volgut destacar l'ampliació "a la participació de tot el teixit empresarial de Benidorm, en qualsevol de les seues àrees, des de la restauració fins a les agències de viatges".

L'enregistrament dels espots ha donat principi esta mateixa setmana i a la campanya s'han unit les associacions AICO i AVIBE, confiant Lorenzo Martínez que "altres associacions es vagen unint, per a reunir a tot el sector del comerç a Benidorm".

Els interessats a poder participar en este projecte han de contactar amb la Regidoria de Comerç a través del telèfon 96 681 54 21 o del correu electrònic comercio@benidorm.org.

La difusió dels vídeos promocionals es realitzarà a través dels canals de comunicació i xarxes socials de l'Ajuntament de Benidorm, amb més de 60.000 seguidors en el seu conjunt.

Mariló Cebreros, regidor de Consum, ha remarcat que la promoció de la campanya 'Compra a Benidorm' pretén incentivar les compres a la nostra ciutat beneficiant tant al comerç local com al consumidor "realitzant-se la difusió de la mateixa a través del potencial de les xarxes socials i alguna acció puntual en TV".