L'EDUSI de Benidorm rep el suport dels veïns de barri dels Tolls

0
0
L'EDUSI de Benidorm rep el suport dels veïns de barri dels Tolls
L'EDUSI de Benidorm rep el suport dels veïns de barri dels Tolls

La Plataforma Ciutadana de Suport a l'EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat) de Benidorm ha continuat demanant el suport dels veïns. Concretament, este matí s'hi ha instal·lat una carpa informativa al barri dels Tolls en què ha participat la regidora d'Igualtat, Paquita Ripoll, al costat dels representants de la plataforma i de l'associació de veïns per explicar els ciutadans els avantatges que esta iniciativa pot comportar per al futur de la ciutat.

La carpa ha quedat fixada al carrer d'Àustria, al costat de les taquilles de la plaça de bous. Allà, s'ha informat als vianants de les quatre característiques principals que abasta el projecte: La implantació de tecnologies que aproximen l'administració al ciutadà. Una millor eficiència energètica en edificis, vehicles i infraestructures. Construcció d'entorn sostenible, preocupat amb el medi natural. I, finalment, una ciutat solidària que combata la pobresa i les desigualtats socials. Totes estes accions, si finalment el projecte EDUSI de Benidorm fos aprovat, rebrien el suport i els fons del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

L'intercanvi d'opinions amb els ciutadans ha generat noves propostes per millorar Benidorm. Els veïns han fet especialment èmfasi en iniciatives, relacionades amb l'escena urbana, i s'ha emplenat unes enquestes que seran remeses a l'equip redactor perquè siguen valorades per la seua inclusió final en el projecte.

Com a activitat lúdica i complementària, s'ha confeccionat col·lectivament un llenç de 18 per 3 metres, de base negra, amb pintures roja i blanca, que servirà com a teló de fons en la celebració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona, el 25 de novembre, que tradicionalment organitza l'associació de veïns dels Tolls.