EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

21:57 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des de hui esta via compta amb un sol carril i és de sentit únic de circulació

L'avinguda Juan Fuster Zaragoza guanya 70 places d'aparcament per a residents i 70 per a motos

18 juliol 2019
La avenida Juan Fuster Zaragoza gana 70 plazas de aparcamiento para residentes y 70 para motos

L'avinguda Juan Fuster Zaragoza compta des de hui amb un sol carril de circulació i passa a ser de sentit únic, amb entrada per l'Ametlla de Mar i eixida per Almirall Bernat de Sarrià. Segons ha informat el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, estos canvis en la configuració i el trànsit de l'avinguda han permés "crear 70 noves places d'aparcament per a residents i 70 més per a ciclomotors i motocicletes", mitjançant la reconversió del carril de circulació eliminat en estacionament en bateria i l'alliberament de l'espai que fins ara ocupaven 36 contenidors de recollida de residus de càrrega lateral.

L'edil ha explicat que estes 140 noves places d'aparcament "es localitzen en la part baixa de l'avinguda Juan Fuster Zaragoza, la més pròxima a Almirall Bernat de Sarrià"; mentre que es mantenen "les 110 places de zona blava", que s'han concentrat en la part més pròxima a l'avinguda l'Ametlla de Mar i que garantixen la rotació de vehicles "per a donar servici al centre de salut i als comerços",

Amb la creació de nou aparcament exclusiu per a empadronats, la 'Zona de Residents' supera ja les 300 places d'estacionament en el Racó de l'Oix, i eleva a 3.300 les operatives en tota la ciutat.

De Zárate, que també gestiona l'àrea de Neteja Viària, ha recordat que els canvis en l'avinguda Juan Fuster Zaragoza també afecten el sistema de recollida de fem, que deixa de ser de càrrega lateral i passa a ser de càrrega posterior. D'ací, que s'haja procedit a la retirada de "36 contenidors que hi havia fixos en la via pública", que han sigut substituïts pels contenidors tradicionals que cada comunitat traurà al carrer en l'horari establit.

L'edil ha avançat que durant els pròxims dies "s'instal·laran més papereres" i es reforçarà també l'escena urbana de l'avinguda amb "la instal·lació de cautxú en els escocells dels arbres".