L'alcalde inaugura la Fira Outlet que organitza AICO

Durant els dies 25, 26 i 27, en la plaça de Ses Majestats Els Reis d'Espanya, 24 comerços oferixen importants descomptes
0
0
L'alcalde inaugura la Fira Outlet que organitza AICO
L'alcalde inaugura la Fira Outlet que organitza AICO

Un programa d'activitats amb Ludoteca, tallers i personatges infantils completa l'activitat firal.

Al migdia, l'alcalde Toni Pérez, al costat del president d'Aico, Raúl Parrta, i el regidor de Comerç, Lorenzo Martínez, han inaugurat la huitena edició de la Fira Outlet en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya. En el recorregut inaugural van estar acompanyats per membres de la corporació municipal.

En esta ocasió s'han donat cita 24 expositors dels segments comercials del calcer, moda, marroquineria, complements, esports, electrodomèstics, mobles de descans i articles de regal. Al costat d'ells, la Fira Outlet dóna cabuda a una representació d'Anémona, grup d'autoajuda de dones amb càncer de mama, una ludoteca i servici de bar.

Com a atenció als més xicotets i per a dinamització, la fira compta amb diversions infantils inflables i visita de personatges infantils. Al mateix temps, s'han programat tallers d'instruments musicals, Halloween i monstres de por, animals en moviment, màgia, rellotge solar, origami i polseres.

La finalitat de la fira és que els establiments liquiden els articles en excedent i de temporades anteriors a partir d'un descompte del 50% sobre el preu que tenien en botiga.

La Fira Outlet romandrà oberta des de hui, tot el cap de setmana, amb horari de 10.30 a 22.00 hores divendres i dissabte i de 10.30 a 21.00 hores el diumenge. Durant estos horaris se sortejaran xecs de compra canviables per un import de mil dos-cents euros.